MHP Adayı Bülbül, seçim çalışmalarını Geyve ilçe merkezi ile Adapazarı'nın Karaman Mahallesi'nde sürdürdü.

Geyve Muhtarlar Derneği'nde mahalle muhtarlarıyla da bir araya gelen Bülbül, "Milletvekili seçilen bir daha uğramıyor, biz de ulaşamıyoruz" sitemiyle karşılaştı.

Kendisinin ilk kez aday olduğunu hatırlatan Bülbül, "Nereye gitsek aynı sitem var. Milletvekillerine yönelik tepkiler hayli fazla. Ancak, bizim şikayet ettikleriniz gibi olma lüksümüz yok. Seçimden seçime geleceksek ve derdinize çare olamayacaksak, niye adayız? 6 yıl MHP İl Başkanlığı yaptım, dolayısıyla bu şehre kafa yoran, sorunlara vakıf olan bir kardeşinizim. Şu an ilk kez aday olarak huzurunuzdayım" dedi.

Bülbül, Büyükşehir yasası ile köylerin mahalleye dönüşmesinin, artılardan çok eksileri olduğunu ve bu durumun düzeltilmesi için de mücadele edeceklerinin sözünü verdi.

Geyve esnafını ziyaret eden ve ilçe pazar yerinde alışveriş yapan pazar esnafı ile vatandaşları da selamlayan Bülbül, Cumhur İttifakı ve MHP'ye destek istedi.

Yenikent'te de MHP rüzgarı

MHP Adayı Levent Bülbül, gece çalışmalarını ise Karaman Mahallesi'nde yürüttü. Esnaf ve kahvehane ziyaretleri yapan Bülbül'e seçmen yoğun ilgi gösterdi. Bu esnada, 24 Haziran'da ilk kez oy kullanacaklarını söyleyen bir grup genç, "Oyumuz MHP'ye" dedi. Bir pastane sahibi ise, Bülbül'e dondurma ikram ederek "Desteğimiz sizinle, Allah yolunuzu açık etsin" dedi.