AK Parti Kocaali Gençlik Kollarının düzenlediği programa Milletvekili adayı Kenan Sofuoğlu’nun yanı sıra Belediye Başkanı Ahmet Acar, AK Parti İlçe Başkanı Ersan Demir, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cihat Tan, İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.



“Liderimizin ardındayız”
Programda Konuşan AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Kenan Sofuoğlu, “Bu ailenin bir ferdi olmak beni ziyadesi ile mutlu etti. Bu ailenin hayali, geçmişte Selahaddin Eyyubi’nin, Sultan Alparslan’ın, Osmangazi’nin, Fatih Sultan Mehmet’in, Yavuz Sultan Selim’in, Sultan Abdülhamid’in, Mustafa Kemal Atatürk’ün neyse odur. Bizlere düşen, liderimizin ardından doğru bir şekilde yürüyüp güçlü Türkiye’yi inşa etmek için var gücümüzle çalışmaktır. İnşallah 24 Haziran’da Güçlü bir şekilde liderimize, Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Meclisine destek vereceğiz. Bazı kesimler Cumhurbaşkanları adaylarının seçimi kaybedeceğini anlayınca ‘Siz, Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan’a oy verin ama meclis oyunu istediğinize verin’ diyorlar. Bizim milletimiz bu yanılgıya asla düşmeyecektir. Çünkü Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin en önemli unsurlarından biri de güçlü meclistir. Ben inanıyorum ki Milletimiz bunlara gereken cevabı verecektir. İnşallah 24 Haziran’da gereken cevap verilecek ve Türkiye, lideri ile meclisi ile şahlanışına devam edecektir” dedi.


“Siyasetimizin odak noktası insana hizmettir”
Gençlik Kollarının organizasyonunda katılımcılara hitap eden Belediye Başkanı Ahmet Acar da, “Bizi diğer partilerden ayıran en önemli unsur hizmettir. Hükümetimiz göreve geldiği 2002 yılından bugüne kadar gece-gündüz demeden var gücüyle çalışıyor, çalışmaya da devam edecektir.  Çünkü bizim siyasetimizin odak noktası insana hizmettir. Bu seçimi diğerlerinden ayıran en önemli unsur bir varoluş mücadelesidir. Ülkemizi gelecek yarınlara ulaştırmak için; Güçlü Türkiye, güçlü hükümet, güçlü meclis, birlik, beraberlik, bereket için vakit Türkiye Vakti. Daha yapılacak çok projemiz, hizmet edeceğimiz çok alan var. Büyük üstat Neşet Ertaş’ın sözü, Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi ‘Aşk ile çalışan yorulmaz.’ Bu duygu ve düşüncelerle 24 Haziran seçimlerinin ülkemize, milletimize ve İslam alemine hayırlar getirmesini diliyor, göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.