İl Başkanlığının düzenlediği toplantıya AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları ve Yürütme Kurulu Üyeleri katıldı. Belediye Başkanları arasından ise ev sahibi olarak Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli toplantıya katıldı.

İlçe kongrelerinin tamamen bitmesi ve yönetimlerin oluşması sonrasında düzenlenen toplantıda birimlerin yapacağı çalışmalar ile ilgili bilgi verildi.

Düzenlenen toplantıda konuşan İl Başkanı Fevzi Kılıç, önümüzdeki seçimler için de çıtayı yükselttiklerini belirterek, “Genel merkezde Sakarya dendiğinde joker olarak bilinir. Her zaman Türkiye ortalamasının çok üstünde oy alan 5 ilden biri Sakarya. Ancak aynı şekilde ortalamanın altında olan birkaç il var. Bu illerin açığını kapatmak için biz daha fazla çalışacağız. Önümüzde önemli seçimler var. Bu yüzden aldığımız oy oranında çıtayı yükseltmemiz gerekiyor” dedi.

Kadın ve gençlik kollarının ilçelerde birer kongresi kaldığını belirten İl Başkanı Fevzi Kılıç, “Kongrelerimizi müthiş bir coşkuyla gerçekleştirdik. Yönetim Kurullarımız oluşturuldu ve böyle bir toplantı düzenleme ihtiyacı hissettik. Diğer siyasi partilerin ‘Genel Başkanımız gelecek’ şeklindeki tanıtımlarıyla kalabalık toplamaya çalıştığı toplantılarda, bizim ilçe kongrelerimiz kadar kalabalık toplayamıyor. O toplantılara da Genel Başkan gelmiyor; yardımcılarını gönderiyor. Bizim toplantılarımız çok şükür heyecanlı ve coşkulu geçiyor. Gençlik ve Kadın Kolları Başkanlarımızı kongrelerden dolayı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Kılıç’ın konuşmasından sonra birim başkanları ekipleriyle birlikte istişare toplantısını gerçekleştirdi.