AK Parti teşkilat mensuplarının tüm kademelerinin bulunduğu buluşmaya İl Başkanı Fevzi Kılıç’ın yanı sıra Kadın ve Gençlik Kolları İl Başkanları, İlçe Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Belediye Başkanı ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Fevzi Kılıç, “Birim Başkanları toplantılarımız ile teşkilatımızın birlik ve beraberliğini pekiştiriyor. 31 Mart yerel seçim süreci öncesinde yapılacak çalışmalar hakkında istişare ve değerlendirme yapma fırsatı buluyoruz” dedi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vurgusu ile konuşmalarına başlayan Başkan Kılıç, yerel seçimlerin önemine değinerek Genel Merkezin takvim sürecine ilişkin bu hafta açıklama yapacağını belirtti. Kılıç, “AK Parti, Cumhuriyetimizi muasır medeniyetler seviyesine yükseltmek ve her kesimi kapsayan bir demokrasi anlayışıyla ülkemizi daha da ileri seviyelere taşımayı bir görev ve sorumluluk olarak addetmiştir. Milli Mücadeleyi zaferle taçlandıran, başta ulu önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını rahmetle yâd ediyor, tüm hemşerilerimizin Cumhuriyet Bayramını buradan kutluyorum. Bu vesileyle 2023 hedefleri doğrultusunda yatırımlar ve milli egemenlik çizgimizden taviz vermeden ülkemizi ekonomik açıdan en üst seviyelere taşımaya devam ediyoruz. 31 Mart yerel seçimleri hem ülkemiz hem de şehrimiz için büyük önem arz ediyor. Önümüzdeki seçimlerde oy oranımızı daha üst seviyelere çıkartmak istiyoruz. Büyükşehir ile birlikte 17 belediyemizi yeniden AK Partili Belediye Başkanlarından seçerek şehrimize güzel hizmetler yapmak istiyoruz. Devraldığımız medeniyet nöbetini devredinceye kadar bu sorumlulukta yolumuza devam edeceğiz” diye devam etti.

Kılıç, “Kritik bir seçim sürecine giriyoruz. AK Parti iktidarı, 16 yıldır bu millete hizmet etmeye kendini adamış durumda. İşte yapılan bu hizmetleri, çalışma ve çabayı halkımıza en iyi şekilde iletmek zorundayız. Bu konuda sizlere güveniyoruz. Onun için her birimin çok iyi çalışması ve üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirmesi gerekiyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında geçen hafta gerçekleşen Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında bu hafta içerisinde seçim takviminin açıklaması öngörülüyordu. Buna göre Kasım ayı içerisinde aday adaylığı başvuruları tamamlanacak. Aralık ayında da ilimizle birlikte tüm ilçe belediyelerimizde adaylarımızın netleşeceğini düşünüyoruz. Biz AK Parti olarak vatandaşlarımızın bize verdiği oyların hesabını vereceğimizi bilerek hareket eden bir siyasi partinin mensuplarıyız. Bu sebepten 31 Mart yerel seçimlerinde en doğru adaylarla yolumuza devam edeceğiz. Bu anlayış ile hareket ettiğimiz için her daim Allah’ın izniyle de kazanıyoruz. Önümüzdeki yerel seçimler için hedefimiz net, oy oranımızı artırarak tüm belediyeleri yeniden almak istiyoruz” dedi.

Kılıç, toplantıya ev sahipliği yaptığı için Geyve İlçe Başkanı Abdullah Özdemir ve Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’ya misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerini sunarken, Geyva markasının önemine değinerek yöresel ürün üretim merkezinin bölgeye ve şehre yeni bir ivme katacağını ifade etti.