AK Parti Sakarya 7.Sıra Milletvekili Adayı Bilgehan Doğru, seçim süreci boyunca çalışmalarına destek veren tüm partili ve vatandaşlara teşekkür ederek şunları söyledi;

“AK Parti olarak ne kadar büyük bir aile olduğumuzu bir kez daha bu seçimlerde gördük. Seçimlerden 1. Olarak çıkmamıza rağmen bize oy veren seçmenlerimizin üzüldüğünü görüyoruz. Dava bilincine sahip olan böyle güzel insanlar olduğu sürece bu ülkenin sırtı yere gelmez. Seçim süreci boyunca Sakarya’da gitmediğimiz ilçe, girmediğimiz sokak, çalmadığımız kapı kalmadı. Bu süre boyunca İlçe Teşkilatlarımızdan, Gençlik Kollarımızdan ve Kadın Kollarımızdan bir birinden değerli insanları tanıma fırsatı buldum.

İlimizin güzelliklerini, hemşerilerimizin iyi niyeti ve tüm samimiyetini gittiğim her ilçede, her mahallede,  her evde hissettim. Yaklaşık 4 ay boyunca bizle birlikte gece-gündüz demeden çalışan tüm partili arkadaşlara, ev ziyaretleri ve sosyal projelerle her zaman sahada olan seçim çalışmalarımıza katkı sağlayan Kadın Kollarımıza, her zaman yanımızda olan gittiğimiz her yerde enerjileriyle gücümüze güç katan tüm ilçelerimizin gençlerine, gençlik kollarımıza ve İlçe teşkilatlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ederim.

Sakarya’nın, İlimizin birleştirici gücü olan değerli büyüğümüz Büyükşehir Belediye Başkanım Sn. Zeki Toçoğlu’na, İl Başkanımız Sn. Fevzi Kılıç’a, İl Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu Üyelerine, her daim yanımda olan İl Kadın Kolları Başkanım Sn. Zehra Hatipoğlu’na, aynı yolda birlikte yürüdüğümüz milletvekili adayı olan değerli arkadaşlarıma ve Sakarya halkına; Adapazarı, Akyazı, Arifiye, Erenler, Ferizli, Geyve, Hendek, Karapürçek, Karasu, Kaynarca, Kocaali, Pamukova, Sapanca, Serdivan, Söğütlü, Taraklı’ya sonsuz teşekkürler. Bu sevda burada bitmez, partimize ve milletimize davamıza hizmet etme yolunda tüm engellere rağmen, birlikte emin adımlarla yürüyeceğimiz güzel günlere hep birlikte durmadan, yılmadan, çalışarak ulaşacağımızı belirterek hemşerilerimize, sizlere selamlarımı sunuyorum.

Allah’a emanet olun…”