MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, şu an planlarını millete aşikâre etmeyen ama perde gerisinde planını, programını yapmış ve tetikte bekleyen yapıların, 15 Temmuz’da yarım kalan işlerini 31 Mart’tan sonra görme hevesinde olduklarını ifade etti.

“Sözüm ona bahar gelecek deyip, Türkiye’ye belki kanlı bir bahar yaşatacak olanlara müsaade etmemeliyiz” diyen Bülbül, “Bizler Türkiye’de bu memleketin geleceği ile alakalı olarak sorumluluk sahibi insanlarız. Sayın Cumhurbaşkanımız ile Sayın Genel Başkanımız arasında akit edilen bu birlikteliğin Türkiye’nin önünü açacak bir birliktelik olduğunu görmek lazım” ifadesini kullandı.

Cumhur İttifakı MHP Taraklı Belediye Başkan Adayı İbrahim Pilavcı’nın seçim çalışmalarını yürüteceği Seçim İletişim Merkezi açılışına AK Parti ve MHP’den katılım yoğun oldu.

Aşılışa, MHP Sakarya Milletvekili ve Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, AK Parti Milletvekili Recep Uncuoğlu, Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever,  MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, Ülkü Ocakları Başkanı Soyhan Sofuoğlu, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, adaylar, partililer ve vatandaşlar katıldı.

“Önce vatan ve hürriyet”

Burada konuşan ve Cumhur İttifakı vurgusu yapan Bülbül, “Bugün milli ve yerli bir noktada bir araya gelen bu anlayışın, Türkiye’de büyüyerek yoluna devam etmesi lazım. Evet, Türkiye’de bir takım sıkıntılarla karşı karşıyayız. Problemlerimiz var. Ekonomik sıkıntılarımız var. Fakat hiçbir şey bu vatanın bu milletin bağımsızlığından, hürriyetinden daha değerli değildir. Bize bağımsızlık, hürriyet gerektir. Bunun arkasından refah ve ekonomik meseleler konusunda mutlaka samimiyetle mücadele edilecektir. Bizler Türkiye’de bu memleketin geleceği ile alakalı olarak sorumluluk sahibi insanlarız. Sayın Cumhurbaşkanımız ile Sayın Genel Başkanımız arasında akit edilen bu birlikteliğin Türkiye’nin önünü açacak bir birliktelik olduğunu görmek lazım” dedi.

Bülbül sözlerini şöyle sürdürdü; “Türkiye’nin canının çıkmasının ve kargaşa ortamına girmesinin beklediği bir süreçte, hayır bu memleket kaos içerisine düşürülemez, hayır bu memleket emperyalistlerin uşağı olmaz, oyuncağı olamaz diyen yapı o gün kimse bugün de o yapıdır ve Yenikapı ruhuyla yoluna devam etmektedir. İnşallah Türkiye, tüm meseleleri bu anlayış birlikteliği içerisinde çözecektir. Belediye seçimleri belediye seçimlerinden ibaret değildir. Türkiye için önemlidir. Büyükşehirlerimiz, illerimiz, ilçelerimiz çok değerlidir. Taraklı’nın neresinde beka problemi var diye kimse bakmasın. Eğer Taraklı olmazsa, beka da olmaz. Eğer Sakarya olmazsa, beka da olmaz. Biz varsak herkes vardır, biz yoksak hiç kimse yoktur. Buna bu manada bakmamız gerekir. İşte bu süreçte nefislerimizi bir kenara bırakacağız. Siyasi ihtiraslarımızı bir yere bırakacağız. Bu memleketin geleceği için fedakârlık göstereceğiz. Bugün tam bunun zamanı. Eğer şahsi menfaatlerimiz uğruna, beğenmediğimiz bir şeyler var diye, aman o niye oldu, ben niye olamadım diye birilerine çelme takıyorsak, bırakın bu Taraklı’ya veya Sakarya’ya kötülük etmeyi, bu memlekete kötülük ediyoruz demektir. Taraklı’da Cumhur İttifakı adayımız olan sayın İbrahim Pilavcı’ya başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. AK Partilisi de MHP’lisi de ve bütün Taraklı, hep birlikte İnşallah adayımıza sahip çıkacağız, bu işin önünü açacağız. Bu zamana kadar Taraklı’ya önemli hizmetleri geçmiş olan sayın Tacettin Başkanımız da burada, ona da teşekkür ediyorum.  Bunlar siyasette çok kolay olabilecek şeyler değildir. Taraklımız bu duruşa, bu anlayış birliğine bu fedakârlıklara değer versin kıymet versin. İnşallah 31 Mart’ta ortaya çıkacak neticelerle Taraklı’da, Büyükşehir’de, ilçelerimizde, Türkiye’mizin doğusunda, batısında, her bölgesinde yüzümüz gülsün Cumhur İttifakımız muvaffak olsun.”

“Bahçeli ile hayat buldu”

AK Parti Milletvekili Recep Uncuoğlu ise, Cumhur İttifakı’nın millete sevdalı olanların birlikteliği olduğunun altını çizdi.

“Cumhur İttifakı bu millete tuzak kuranlara, kanını emenlere göğsünü siper edenlerin adresidir” diyen Uncuoğlu, “15 Temmuz gecesi kimse kimseye hangi partidensin diye sormadı. Bu milletin bekasına, istiklaline, istikbaline, ezanına, bayrağına uzanan elleri kırmak için herkes sokağa indi. Çıplak elleriyle namlulara yapıştı. Cumhur İttifakı sağ olsun Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin o duruşu ile aslında o zaman hayat buldu. 24 Haziran’da sırf Türkiye başsız kalsın isteyenler, Recep Tayyip Erdoğan kazanmasın isteyenler ve kol kola girenler bugün de aynı niyetle ittifak halindeler. Karşımızda tipide olsa, boranda olsa, karşımıza hainler de çıksa Cumhur İttifakı ile mezara kadar yürüyeceğiz” şeklinde konuştu.

Yeni projeleri açıkladı

Cumhur İttifakı’nın Milliyetçi Hareket Partisi Taraklı Belediye Başkan Adayı İbrahim Pilavcı da, “Hep beraber Taraklımız için mücadele edeceğiz. Ertuğrul Gazi’nin dirilişi başlattığı noktalardan bir tanesi, Evliya Çelebi’nin bahsettiği gibi hakikaten sadece Sakarya için değil, Türkiye için de değerli olan bir ilçeyiz. Yeni bir diriliş hedefliyoruz. Hisar ve Hıdırlık tepelerimizi değerlendirip halkımıza ve misafirlerimize açacağız. Karagöl Yaylası kış turizmi çalışmalarımız da olacak. Turizmi canlı tutacak yeni adımlar atmış olacağız” dedi.

Konuşmaların ardından Seçim İletişim Merkezi kurdele kesilerek hizmete açıldı. Açılışa katılanlara Taraklı’nın yöresel ikramları yapıldı.

Kaymakamlık ziyareti

MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül ile AK Parti Milletvekili Recep Uncuoğlu, beraberinde AK Parti ve MHP Başkanları, İlçe Başkanları ve Cumhur İttifakı MHP Belediye Başkan Adayı İbrahim Pilavcı ile birlikte İlçe Kaymakamı Okan Dağlı’yı makamında ziyaret ettiler.