Lokma dağıtıldı

CHP Adapazarı Belediye Başkanı İsmail Kılıç, seçim çalışmaları kapsamında Adapazarı İlçe Başkanı Fatma Kurtuluş ve meclis adayları ile birlikte Ankara Caddesinde esnafı ziyaret ederek projelerinden bahsetti. Kılıç ayrıca AKM önünde CHP Sakarya İl Gençlik Kolları tarafından açılan stantta lokma dağıtımına katıldı. Yapılan lokma dağıtımına CHP Sakarya İl Başkanı Erdoğan Isır da katılarak vatandaşlarla sohbet etti.


Güçlü Adapazarı

Esnaf ziyaretinde Ankara Caddesinin bir zamanlar şehrin en önemli ticaret mekanlarından biri olduğuna dikkat çeken Kılıç, “Ankara Caddesi yıllarca ihmal edilmiş olmanın faturasını maalesef çok ağır ödüyor. Belediyecilik ile yıllardır karşılaşmamış, çöp toplamak dışında belediyenin hizmet götüremediği bu bölgenin çok ciddi sorunları var. Esnafımız bizim seçim kampanyamızdaki gibi Yeniden Güçlü Adapazarı’nı istiyor” dedi.


“Destek bekliyoruz”

Kılı, “Şehrin en güzel semtlerini unutan, hizmet götürmeyen ve yok sayan belediyecilik anlayışının hesabını 31 Mart’ta sandıkta sormalıyız. Adapazarı’nın ne kadar kötü yönetildiğini görmeniz için sokaklara girmeniz yeterli. Maalesef Adapazarı Belediyesi sokaklara asfalt atmaktan bile aciz kalmış. Yama olmaktan rengi değişmiş sokaklar bu şehrin kaderi değil. Biz Derman Belediyeciliği ile dertlerinizi çözmek istiyoruz. Esnafımızın daha çok kazanmasını, mahallelerimizde sosyal hayatın canlanmasını, insanların huzurlu olmasını istiyoruz. Bunun içinde 31 Mart’ta sandıkta halkımızdan destek bekliyoruz” diye konuştu.