Sakarya Büyükşehir Belediyesi Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Ekrem Yüce, AK Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Bekirpaşa Gençlik Buluşması'na katıldı. Gençlerin sorularını cevaplayan Başkan Adayı Ekrem Yüce'ye İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Salih Başer, Erenler Belediyesi Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Fevzi Kılıç ve çok sayıda genç yer aldı.

“Gençler bizim geleceğimiz”

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Salih Başer, "31 Mart'ta yerel seçime gidiyoruz. Bu sadece bir yerel seçim değil, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemimizin pekişmesi için yapılan bir seçim" derken; Erenler Belediyesi Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Fevzi Kılıç, "Gençlerimize güveniyoruz. Erenler'de gençlerimiz için projeler hayata geçireceğiz. Gençler bizim geleceğimiz" dedi.

“Heyecanlı ve mutluyuz”

Gençlerle bir arada olmaktan büyük keyif aldığını ifade ederek sözlerine başlayan ve gençlerin sorularını cevaplandıran Başkan Adayı Ekrem Yüce, "Geyve'de doğdum, ilk ve orta öğrenimimi Pamukova'da tamamladım. Ülkemizin farklı bölgelerinde görevler üstlendim. Şimdi de doğup, büyüdüğüm topraklara hizmet etmenin bahtiyarlığını yaşayacak olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorum. Sizlerin desteği, milletimizin teveccühü ile şehrimize hizmet sunmak istiyoruz" dedi.

"İlim, spor, tarım ve ekonomi"

Belediyeciliğe ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Adayı Ekrem Yüce, "Bir şehrin marka olabilmesi için cazibe merkezi olması gerekir. İlmin merkezi olacak üniversitemiz ile işbirliği içerisinde çalışacağız. Sporda gelişimi önemsiyoruz ve gençlerimiz için Spor Adası projesini hayata geçireceğiz. Ekonomik kalkınmanın yerelde başladığını da her fırsatta ifade ediyorum. Şehrimizin önemli tarım ürünlerinde potansiyeli var. İnşallah bu alanda yürüteceğimiz politikalarla tarımda Sakarya'yı marka yapacağız” diye konuştu.

“Gençlerimizle birlikte geleceğe yürüyoruz”

Şehrin doğal güzelliklerini en iyi şekilde tanıtmak istediklerini dile getiren Başkan Adayı Ekrem Yüce, "Şehrimiz deniz, göl, nehir, yaylalar, longoza sahip. Ama biz nehirden istifade etmiyoruz. İnşallah artık su akacak Sakarya kazanacak. Ormanlarımız ve kaplıcalarımız var. Kendi varlıklarımızın kıymetini bilerek, bu güzellikleri en iyi şekilde tanıtmak için çalışmaya, geleceğimiz olan gençlerimizle birlikte yürümeye devam edeceğiz" dedi.