BBP İl Başkan Vekili Ömer Faruk Bürtek, İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Ergün, Şaban Telli, Adapazarı İlçe Başkanı Sezgin İnan, Adapazarı İlçe Başkan Vekili Recep Yavuz, Kızılay Sakarya İl Başkanı  Zahit Tiryaki’yi ziyaret etti.
Kızılay Haftası nedeniyle gerçekleştirilen ziyaretle ilgili konuşan BBP İl Başan Vekil Ömer Faruk Bürtek, “Bu Hafta Kızılay Haftası. Sakarya Kızılay Derneğimiz, gerek pandemi döneminde gerekse sair günlerde hizmetini aralıksız yapmaktadır. Bizler Büyük Birlik Partisi ailesi olarak bu hizmetlere birebir şahit olduk. Bu nedenledir ki böyle önemli bir günde Sakarya Kızılay İl Başkanımız Zahit Tiryaki beyi makamında ziyaret ettik. Zaten İzmir depreminde de gördük ki Kızılay Derneğimiz bizler için çok önemli. Allah öncelikle bizleri böyle afetlerden muhafaza etsin, ondan sonrada bu değerli kuruluşumuzun hizmetlerini daim eylesin” dedi.
Kızılay Sakarya  İl Başkanı  Zahit Tiryaki de BBP yetkililerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Bu ülke hepimizin. Birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimiz sürece yardıma muhtaç, ihtiyaçlı ailelere daha çabuk ulaşır ve bir nebze de olsa yaralarına merhem oluruz diyerek sadece Büyük Birlik Yöneticilerini değil; tüm halkımızı sahada hizmet ederken görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.