BBP İl Başkan yardımcıları, Erenler İlçe Başkanı Eyüp Yılmaz ve Arifiye İlçe Başkanı Abdurrahman Taş'ın da katıldığı toplantıda, BBP Adapazarı İlçe Başkanı M. Eray Yeşilçimen, yetki belgesini İl Başkanı Cemal Can’dan teslim aldı.

Yeşilçimen yaptığı açıklamada, “Adapazarı İlçesi, şehrimizin nüfus yoğunluğu en fazla olan yerlerinden birisi olmakla beraber, köy ve mezra konusunda da en yoğun bölgesi olduğundan sorumluluğumuz da fazla.  Bu nedenle daha çok çalışmamız gerekiyor. Üye kayıtlarına başladık. Vatanını, milletini seven herkesi, hedeflediğimiz Büyük Birliğimizde aynı çatı altında toplanmaya davet ediyoruz” dedi.


Genç ve dinamik bir kadroyla Adapazarı’ndaki siyasi arenada aktif bir rol üstlenmek için kolları sıvadıklarını belirten Başkan Eray Yeşilçimen, yönetim kurulu üyelerini de tanıttı.
Büyük Birlik Partisi Adapazarı İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu; Eray Yeşilçimen (Jeofizik Mühendisi), Dilan Taşın (Endüstri Mühendisi), Mehmet Şahin (Harita Mühendisi), Fatih Yapar (Makine Mühendisi), Erhan Engin (İnşaat Mühendisi), Sezgin İnan (Gayrimenkul Danışmanı), Enbiya Kayıkçı (İşletmeci), Nihat Kılıç (Müteahhit) ve Emre Temel (Reklam-Pazarlama)