Ziyarette Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli de hazır bulundu.

AK Parti bayrağı

Başkan Toçoğlu, “5. Olağan İl Kongremizi Sayın Başbakanımızın da katılımları ile coşku içerisinde gerçekleştirdik. Demokrasi şöleni içerisinde geçen kongremiz sonrasında değerli arkadaşımız Fevzi Kılıç İl Başkanlığı görevini devraldı. Kılıç ve yeni yönetimine bir kez daha Allah’tan muvaffakiyetler diliyorum. Önümüzde çok önemli bir Genel Seçim süreci var. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde Sakarya’da AK Parti bayrağını çok daha yükseklere taşıyacağız. Biz teşkilatlarımızın gücüne inanıyoruz. Sayın Bakanımız, Milletvekillerimiz, Büyükşehir ve ilçe belediyelerimiz ile Genel Seçimlerde yeniden büyük bir zafer kazanacağız” diye konuştu.

7 güzel adam

Yeni il yönetiminin belirlenmesinin ardından Genel Seçim süreci için çalışmaya başladıklarını kaydeden İl Başkanı Kılıç ise, “İl Başkanlığı için Sayın Başbakanımız şahsımıza teveccüh gösterdi. Yeni il yönetimimizi de belirledik. Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımızın da bu zorlu süreçte bizlerin yanında yer alacağını biliyoruz.  Allah almış olduğumuz görevi en güzel şekilde yerine getirmeyi nasip etsin. Genel Seçimlerde de ‘7 Güzel Adam’ sloganıyla seçim çalışmalarını en iyi şekilde gerçekleştireceğiz. Tüm teşkilatlarımızla Sakarya’da önemli bir başarı kazanacağız” ifadelerini kullandı.