“Aynı hedefe odaklandık”

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, Cumhur İttifakı’nın kişisel çıkarlar veya menfaatler uğruna kurulmadığını belirterek “Hepimiz aynı hedefe odaklanmış bir şekilde, uyumlu çalışmalar sergiliyoruz. 31 meclis üyesi adayımızın hepsiyle birlikte belediye meclisimizde yer alarak hem Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hem de Milliyetçi Hareket Partisi Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye en güzel şekilde destek vermek istiyoruz” dedi.

“Hep birlikte çalışacağız”

Milliyetçi Hareket Partisi Serdivan İlçe Başkanı İbrahim İskender ise Cumhur İttifakı birlikteliğini korumanın birinci vazifeleri olduğuna vurgu yaparak “AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi olarak Serdivan’da 31 meclis üyesi adayımızın da tamamının mecliste yer alacağına inanıyorum. Bunun gerçekleşmesi için de hep birlikte gündüz, gece çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

“Dayanışmamız hayırlara vesile olacak”

Seçim çalışmalarının birlik ve beraberlik içerisinde samimiyetle devam ettiğini belirten Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “ 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimler öncesi ülkemizin her yerinde yaşanan seçim heyecanını Serdivanımızda da meclis üyesi adaylarımızla birlikte yaşıyoruz. Cumhur İttifakı çatısı altında Milliyetçi Hareket Partisi ile birlikte istişare ederek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah buradaki dayanışmamız Serdivanımız için hayırlara vesile olacaktır” dedi.

Güçlü meclis

Serdivan’a daha güzel bir gelecek hazırlamak için özveriyle çalıştıklarını ve hayata geçirdikleri vizyon projelere yenilerini eklemek istediklerini ifade eden Alemdar, “Hemşehrilerimiz bize güvenerek belediye başkanlığı görevini layık gördüler. Hamdolsun bu güveni, gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimizle boşa çıkarmadık. İnşallah yine hemşehrilerimizin teveccühüyle belediye meclisimizde de güçlü bir şekilde yer alarak hep birlikte güzel çalışmalara imza atacağız” şeklinde konuştu.