Toplantının açılışında selamlama konuşması yapan Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, teşkilatçılığın aile gibi olduğunu ve bir insanın hayattaki her şeyi teşkilatla birlikte çalışarak tecrübe edebildiğini dile getirdi.
AK Parti Sakarya İl Başkanlığı uhdesinde gerçekleşen İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda İl Başkanı Yunus Tever başta olmak üzere İl Yürütme Kurulu Üyeleri ve İlçe Başkanlarını Serdivan Millet Bahçesi’nde ağırlamaktan onur duyduklarını belirten Alemdar, alınan kararların herkes için hayırlara vesile olmasını diledi.


AK Parti'nin göreve geldiği günden itibaren büyük yatırımlara
imza attığını söyleyen Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, AK Parti olarak heyecanlarının hala ilk günkü gibi olduğunu belirterek; Serdivan İlçe Teşkilatındaki tüm partililerin de bu heyacana sahip olduğunu ve salgının sona ermesiyle birlikte bu heyecanı daha da yüksek tutarak yine eski günlerdeki gibi milletle kucaklaşılacaklarını söyledi.

"Vatandaşımızın menfaatini gözeteceğiz"
2023 seçimine kadar Sakarya’nın her mahallesine tek tek sokak sokak gezeceklerini söyleyen AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, tüm kademelerle tam kadro sahada olacaklarını belirtti.
AK Parti’nin kurulduğu günden bu güne gücünü milletten aldığını ve bu gücü hiçbir zaman kaybetmediğini aksine birlik beraberlik ve muhabbet içinde daha da pekiştirdiklerini belirten Tever ilk günkü heyecanla ve daima en yüksek enerji ile çalıştıklarını ifade etti.
Salgın döneminde devletin vatandaşların sağlığı için her türlü imkanı seferber ettiğini ve aşılama çalışmalarında büyük yol katettiğini söyleyen Tever, bundan sonraki çalışmalarda da tedbiri elden bırakmadan tüm vatandaşlara ulaşacaklarını dile getirdi.


2023 seçimlerinde de daha önceki seçimlerde gösterilen başarıyı hedeflediklerini belirten Yunus Tever, sandık müşahitlerinden ilçe başkanlarına kadar tüm kademelerde görev yapmış eski, yeni tüm üyelerle koordine içeridinde çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.
Her zaman nihai hedefin vatandaşın menfaati olduğunu söyleyen Yunus Tever, “Sakaryamızı daha iyi bir noktaya taşımak, insanlarımızın huzuru ve refahı için, hemşehrilerimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Tüm başkanlarıma, teşkilat üyelerimize özveriler için teşekkür ediyorum” diye konuştu.