Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever'i makamında ziyaret etti. Yüce birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaptığı ziyaretinde Başkan Tever ile Sakarya'ya dair hedeflerini, devam eden ve şehrin geleceği için hazırlanan projeleri görüştü. 

“Birliktelikle şehrimizi gelecek hedeflerine ulaştıracağız” “Birliktelikle şehrimizi gelecek hedeflerine ulaştıracağız”

Görüşmede Sakarya'ya katma değer üretmek, şehrin her alanda gelişimini sağlayacak adımların atılması ve kucaklayıcı bir birlikteliğin inşası başlıkları ön plana çıktı. 
ekrem_yuce_ak_parti2

“Sakarya için büyük hedeflerimiz var”
Başkan Yüce Sakarya için üretmeye, gayretle çalışmaya devam edeceklerini belirterek, "AK Parti belediyecilik ve davamızın kurucusu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığımız ilhamla çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. AK Parti davasına gönül vermiş başkanlarımız ve teşkilat yöneticilerimizle memleketin yarınları için birlikte çok iş yaptık. Sakarya için üretimde, sosyal alanda, hizmet alanında ve turizm sektöründe gelecek için birlikte koyduğumuz büyük hedeflerimiz var. AK Parti'nin neferleri olarak Sakarya için büyük hayallere, emin adımlarla ilerliyoruz. Sayın başkanımızla Sakarya'mızı bir kez daha temaşa edip, şehrimize katkı sunabilecek yatırımları, projeleri görüştük. Rabbim hep birlikte nice hizmetleri memleketimize kazandırmayı nasip etsin" dedi. 

Başkan Tever, Başkan Ekrem Yüce'ye Sakarya için ortaya koyduğu mücadele ve hizmetleri sebebiyle teşekkür ederek "birlik ve beraberlik" vurgusuna destek verdi.