AK Parti kadroları olarak normalleşme süreciyle beraber saha çalışmalarına hız verdiklerini söyleyen İl Başkanı Yunus Tever, pandemi sürecinden dolayı her bir teşkilat mensubunun arazideki çalışmaları çok özlediğini ve bu doğrultuda her günü dolu dolu geçirdiklerini ifade etti.
AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin de tatile girmesi ile birlikte Genel Başkan Yardımcımız ve Milletvekillerimiz de çok özledikleri saha çalışmalarına hız vermiş oldu. Bu süreci gerçekten çok verimli ve yoğun bir şekilde geçirmek istiyoruz. Geçtiğimiz hafta Genel Başkan Yardımcımız, Milletvekilimiz Sayın Ali İhsan Yavuz ile birlikte; Serdivan, Erenler, Adapazarı ve Arifiye ilçelerimizde birçok ziyaret ve temaslarda bulunduk. Keza Milletvekilimiz Sayın Çiğdem Erdoğan Atabek; Hendek, Ferizli, Söğütlü ve Karapürçek ilçelerinde ve Milletvekilimiz Sayın Recep Uncuoğlu da; Akyazı, Karasu, Pamukova ve Taraklı ilçelerimizde sahada dolu dolu bir çalışma takvimi icra etti. Sivil toplum kuruluşlarımızla, odlarımızla, muhtarlarımızla, esnaflarımızla, vatandaşlarımızla, çiftçilerimizle ve toplumun her kesiminden insanımızla buluştuk ve hasret giderdik. Onlardan çeşitli bilgiler aldık; sorunlarıyla, talepleriyle ve dertleriyle hemhal olduk, çözümü noktasında gerekli notlarımızı aldık.  Allah’a çok şükür ki her bir günümüzü verimli bir şekilde geçirmiş olduk. Bu hafta da ziyaretlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz inşallah.


Biz AK Parti olarak hiçbir zaman sadece seçimden seçime milleti hatırlayan, insanların kapısını çalan bir parti olmadık. Bizim her günümüz, her anımız milletimizle birlikte geçiyor. Normalleşme süreciyle birlikte, çok özlediğimiz milletimizle aramızdaki muhabbeti artırmak ve bu hasbihalleri daha da sıkılaştırmak için sahadaki varlığımızı artıyoruz. Ülkemizde tatlı su siyasetçileri vardır. Vatandaşlarımız onların yüzünü seçimden seçime görür. Allah’a çok şükür ki biz milletimize olan hizmetkârlığımızı 7/24 sürdüren bir siyasi anlayışın mensuplarıyız. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını yerinde görerek, sahayı da ilmek ilmek dokuyarak çözümleri bir bir yerine getiriyoruz. Hizmet siyasetimizi, eser siyasetimizi sürekli bir adım öteye taşıyoruz. Her konuda olduğu gibi tüm hizmetlerimizi de ortak akılla yönetiyoruz. Sakarya için çalışmaya, üretmeye, sorunları çözmeye, yeni projeler gerçekleştirmeye durmadan devam edeceğiz. Partimizin istikrarını bozmak isteyenlere en güzel cevabı; çalışmalarımızla, reformlarımızla, icraatlarımızla ve başarılarımızla vermekte kararlıyız. AK Parti; birlik ve beraberliğin partisidir. Bizler bu hassasiyetle tüm çabamızı daha güçlü Sakarya, daha güçlü Türkiye için harcayacağız. Şimdi tüm unsurlarımızla birlikte mahalle mahalle, sokak sokak, kapı kapı dolaşacak, ülkemiz için tarihi dönüm noktası olan 2023 seçimlerine hazır bir şekilde girmiş olacağız.


Temmuz ayı itibariyle tüm Türkiye’de olduğu gibi şehrimizde de ‘Yeni Kademeli Normalleşme Süreci’ne girildi ve kısıtlamaların büyük bir kısmı kalkmış oldu. O günleri tekrar yaşamamak için uygulanan tüm tedbirlere titizlikle riayet etmemiz gerekiyor. Tekrar eski sağlıklı günlere kavuşabilmemiz ve hayatımızın normale dönebilmesi için en büyük gücün aşı olduğunu unutmamalıyız. Maske, mesafe ve temizlik gibi tedbirlere büyük ölçüde riayet eden kıymetli hemşerilerimizin aşılanmanın önemine de öncelik vereceğine inanıyorum. Aşılama konusunda Marmara Bölgesi illeri arasında oldukça gerideyiz. Bu konuda henüz aşı olmayan tüm Sakaryalı hemşerilerimizin bir an önce aşılarını yaptırmalarını ve çevresindeki insanları da bu konuda sürekli teşvik etmelerini istirham ediyorum.


Doğada yaşanan her felaket, sayısını asla kestiremeyeceğimiz kadar canın kaybına neden oluyor. Yurdumuzun dört bir yanında çıkan orman yangınları ve yaşanan kayıplar için duyduğumuz acı tarifsiz. Yangında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Devletimiz tüm kurumları ve imkânlarıyla yangınların söndürülmesi, vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin giderilmesi, hasarların tazmini ve zarar gören yerlerin yeniden ihyası için gece gündüz demeden çalışmaktadır. Vatandaşlarımızın da hükümetimize olan teveccühü ve inancı tamdır. Birlik ve beraberlik içerisinde inşallah her şeyin üstesinden geleceğiz. Bu yarayı sarmaya destek olmak için AK Parti Sakarya İl Teşkilatı olarak bizler de, karınca misali yürekteki yangınlara bir nebze olsun su serpmek için bir sosyal sorumluluk çalışması gerçekleştireceğiz. Yangında yok olan bölgelerde ağaçlandırma ve rehabilitasyon çalışmaları devam ederken bizlerde belediyelerimizle, teşkilatlarımızla elbirliği içerisinde yurdun dört bir yanında yepyeni fidanlar yeşertmek için fidan bağışında bulunacağız. Bu vesile ile yangın söndürme çalışmalarını büyük bir mücadele ile yürüten kurumlarımıza ve gönüllülere şükranlarımı sunuyorum. Allah’tan vatanımızı her türlü afetten ve musibetten korusun” dedi.