AK Parti’nin 17. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle yayınlanan mesajda İl Başkanı Fevzi Kılıç, “17 yıl önce kurulan AK Parti, bizlere tek başına iktidarı teslim eden bu aziz milletin güvenini boşa çıkarmayarak, yaptığı hizmetlerle milletin partisi olduğunu her daim ortaya koydu. AK Parti, Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Türkiye siyasi tarihinde görülmemiş bir istikrar ile önemli işleri başarmıştır. AK Parti’nin kaderi milletin kaderi ile birleşmiş tek partidir. Bu yüzden aziz milletimizin gönlünde ciddi bir karşılık bulmuştur. Bugün Türkiye, istikrarın ne kadar önemli olduğunu AK Parti ile görmüştür. İstikrar sayesinde bugün dev yatırım ve adımlarla Türkiye, dünyada yeniden sözü geçen bir ülke konumuna gelmiştir. Bu yüzdendir ki dış güçler ekonomik operasyona yeltenmiş, ellerindeki son kozu da kullanarak ülkemize diz çöktürmeye çalışmışlardır. Diğer darbe girişimlerinde olduğu gibi bu operasyonlarında da başarısız olacaklardır. Türk ekonomisinin bünyesi sağlamdır. Bu süreçte kimse spekülatif haberlere ve hareketlere itibar etmemelidir. Türkiye olarak Allah’ın izni, milletimizin ferasetiyle bu süreçten de güçlenerek çıkacağız” dedi.

“Milletimiz 17 yıl içinde huzur ve istikrarın yanında oldu”

“AK Partili olmak, Türkiye sevdalısı olmaktır” diyen Kılıç açıklamasında, “Yalnızca sevda yetmez, bu uğurda tıpkı 15 Temmuz’da olduğu gibi korkusuzca, aşkla, şevkle, imanla ve yılmadan/yorulmadan mücadele etmek, soysuzların ve üniformalı hainlerin karşısında elif gibi dimdik durmak da gereklidir. AK Partili olmak, 27 Nisan e-muhtırasına karşı ‘hadi oradan’ diyebilmektir. Bu yüzden Partimiz ve liderimiz dün olduğu gibi bugün de halkın yanında oldu. Bunun neticesinde milletimiz geçen 17 yıl içinde huzur, güven ve istikrarın yanında olmuş, partimizi ve davamızın kurucusu devletimizin ilk seçilmiş Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hak ettiği yere getirmiştir” ifadelerine yer verdi.

“Hedefimiz 2023, 2053, 2071”

Kılıç mesajını, “AK kadrolar, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere ülkemizi çok daha ileriye götürme adına halkımız ile omuz omuza hareket ederek gece-gündüz demeden ve hiç yorulmadan 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda inanç, azimle ve kararlılıkla yürüyecektir. Önümüze konulan hedeflere tüm engelleri, zincirleri kıra kıra ulaşmaya devam edeceğiz. Lideriyle bir bütün olan partimiz, liderinin çizdiği bu kutlu yolda milletiyle ve milleti için var olmaya devam edecektir. Vatandaşlarımıza hizmeti her şeyin üstünde gören AK Parti anlayışının yer aldığı daha nice AK yıllara, AK icraatlar ile ulaşmak dileğiyle partimizin 17. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum” diyerek tamamladı.