Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı Beşir Doğrusever, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ünal Canay ve AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Belgin Demirağ ile birlikte A Haber’e açıklamalarda bulundu. Sakarya Parkta gerçekleşen röportajda seçim sürecini ve projeleri değerlendiren Başkan Fevzi Kılıç, şimdi sıranın kendilerinin olduğunu belirterek tam anlamıyla sahaya indiklerini ifade etti.

“350’yi aşkın ev sohbeti”

Seçim süreci boyunca Cumhur İttifakı ile el ele gönül gönüle birlikte hareket ettiklerini ifade eden Başkan Fevzi Kılıç, “Öne çıkan çalışmalarımız oldu, ev sohbetlerimiz ile Erenler’imizde 350’yi aşkın haneye girdik. Her gittiğimiz hanede 40, 50’yi aşkın hanım kardeşim ile oturduk, dertlerini dinledik, biz de gerçekleştirmek istediğimiz çalışmalardan bahsettik. Böyle güzel bir ortamda güzel bir seçim çalışması geçirdik. Rabbim emeği geçen, bizleri kapılarını, gönüllerini açan herkesten razı olsun” dedi.

“Karşılığını vereceğiz”

Kılıç, “Ülke genelinde baktığınız zaman yüzde 65,5 gibi güzel bir oy aldık, şimdi de sıra bizde. Ciddi manada omuzlarımızda bir yük var. Allah nasip ederse bu sorumluluğun karşılığını hizmet olarak geri döndüreceğiz. Devam eden ve hayata geçirmek istediğimiz çalışmalar var. Erenler’imiz de önceki dönem de başkanımızın başlatmış olduğu Kentsel Dönüşüm Projesi var, biten etaplar var, bizde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Burada kendi vatandaşlarımızın olduğu riskli alanlar var, burada yaşayan insanlarımızın sosyal yaşamlarına uygun konutlar uygun inşa ederek kendilerini oralardan tahliye edeceğiz” ifadelerini kullandı.

YAŞAM MERKEZİ

Başkan Kılıç, “Önceki dönem de yapımı tamamlanan Yaşam Merkezimiz var, inşallah kısa süre içerisinde tam anlamıyla hizmete başlayacak. İçerisinde havuzu, duvar tenisi, fitness salonu gibi çeşitli spor alanları mevcut. Halkımızın talep ve arzuları yönünde gereken çalışmayı yürüterek burayı da hizmete açacağız.

Seçim sürecinde ifade ettiğimiz gibi Erenler’imizde bir çocuk hastanesi arzumuz var. Özel sektör ile görüşmelerimiz oldu, çalışmalarımızı yürütüyoruz, inşallah ilçemize katkı sağlayacak bu çalışmayı da halkımızın hizmetine sunacağız. Bunlar öne çıkan projelerimiz, bunların haricinde sosyal, kültürel projelerimiz var. İlçemizde belediye imkanları ile gençlerimizi üniversiteye hazırlamak istiyoruz, bunun yanında açacağımız spor alanları ile kardeşlerimizi, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak istiyoruz. Sosyal anlamda gençlerimize katkı sağlayacak, onların geleceğine yön verecek programlar yapacağız. Ülkemizin farklı alanlarında öne çıkmış isimler ile konferanslar ve söyleşiler düzenlemek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Yeşil ve doğa

“Yeşiliyle, doğasıyla güzel yerlerimiz var. İlçemizdeki boş alanları halkımızın güvenle zaman geçirebileceği alanlar inşa etmek için çalışacağız” diyen Başkan Fevzi Kılıç, “Biz hep istişare ediyoruz, istişareye açığız, aynı şekilde belediyede kapımız, gönlümüz tüm halkımıza açık. Aynı şekilde biz de hep sahada halkımızla bir ve beraber olmaya özen gösteriyoruz. Bu duygu ve düşünceler ile tüm hemşerilerimizi selamlıyor, tekrardan sizlerin huzurunda destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Güzel ve uyumlu çalışma

AK Parti Erenler İlçe Başkanı Beşir Doğrusever ise, öncelikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin almış oldukları karar ile kurulan Cumhur ittifakının sonucunda İlçe başkanları olarak koordineli bir şekilde çalıştıklarını ifade ederek, “Çok güzel ve uyumlu bir çalışma yürüttük. Fevzi Başkanımız seçim koordinasyon merkezinin yapmış olduğu programlara harfiyen riayet ederek bizlerin işini kolaylaştırdı. Bu güzel çalışma sonucunda da gerçekten Sakarya’da merkez ilçeler içerisinde birinci olma değerini halkımız bizlere taktir etti. Mutluyuz, Cenab-ı Allah daha iyilerini de bundan sonraki süreçte yapmayı nasip etsin” dedi.

Gönül birliği

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ünal Canay, “Cumhur İttifakı Erenler tam manasıyla amacına ulaştı. Gerek teşkilat bazında gerek meclis üyeleriyle sahada tam bir gönül birliği, gönül ittifakı oluştu. Ben bu bağın süreceği kanaatindeyim. İnşallah Fevzi Başkanımız ilçemizde değer katacak projeleri tüm ekibiyle beraber kazandıracaktır” derken, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Belgin Demirağ ise uyum içerisinde güzel bir seçim süreci geçirdiklerini söyleyerek, “Girmediğimiz sokak kalmadı. Gerek çat kapı ziyaretlerimizle, gerek mahalle ziyaretlerimizle çok verimli ve güzel toplantılar yaptık. Projelerimiz çok iyi, ben bu projelerin en kısa sürede hayata geçirileceğine inanıyorum. Cumhur İttifakı olarak MHP Kadın Kolları ile birlikte mahalle mahalle gezerek güzel çalışmalarda bulunduk. Seçimler bitti ama projeler ile Erenleri ilk sıraya ulaştırmak adına çalışmaya devam edeceğiz” dedi.