Ziyarette yeni ilçe başkanı Burak Erken ve yönetim kurulunu tebrik eden Başkan Yusuf Alemdar, hayırlı olmasını temenni ederek yapılacak çalışmalarda başarılar diledi.

Başkan Alemdar, “Bu zamana kadar AK Parti Serdivan ilçe teşkilatı yaptığı çalışmalarda hep örnek olmuştur. İnanıyorum ki ilçe başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri Serdivan’a ve Sakarya’ya hizmet etmek için ilk gün ki heyecanla mücadele etmeye devam edecektir. AK Parti Serdivan ilçe teşkilatımızın yeni yönetim kurulu hayırlı olsun” dedi.

AK Parti Serdivan ilçe başkanı Burak Erken ise; Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın ilçe teşkilatına yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Serdivan ilçe başkanı olarak ilk dönemimiz. Önceki dönemlerde yapılan başarılı çalışmaların çıtasını yönetim kurulu üyelerimle birlikte daha yükseklere taşımak için elimizden gelen bütün mücadeleyi göstereceğiz. 2023 Türkiye’sine yakışır bir Serdivan için gerek mahallelerimizde gerekse sokaklarımızda gece gündüz demeden kapı kapı gezerek AK Partinin oylarını en yükseğe çıkartacağız” diye konuştu.