Toplantıya AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, ilçe meclis üyeleri ve mahalle temsilcilerinin yanı sıra AK Partili üyeler katıldı.

“Biz işimize bakıyoruz”
Mart ayı içerisinde gerçekleştirilen faaliyetler hakkındaki bilgilendirmenin ardından açılış konuşmasını yapan AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, danışma meclisi toplantılarının kalabalık olmadığı yönünde çıkan haberlere değinerek; “Önemli olan kalabalığı toplamak değil, partimizin tüzüğündeki formatı yerine getirebilmektir. Bizim için önemli olan sonuç almaktır. Biz işimize bakıyoruz, amacımız milletimize daha iyi nasıl hizmet edebiliriz” diye konuştu.

“Her zamankinden daha fazla çalışmamız lazım”
Türkiye’nin yükselişini, ilerleyişini istemeyen, hem içeride hem dışarıda önünü kesmek için uğraşan çok fazla düşmanı olduğunu ifade eden Çelik; “PKK’dan,  DAEŞ’e, Paralel yapılanmadan, dış mihraklı figüranlara kadar Türkiye’nin etrafında çok sayıda düşmanı var. Bizler her zamankinden daha fazla çalışmamız lazım. Her zamankinden fazla teşkilatımıza, AK Partimize, Başbakanımıza, Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmalıyız. Başımızda Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımız olduğu sürece ve en önemlisi de Rabbimin inayeti ve takdiri ile bu sıkıntılar gidecektir” dedi.

“Büyümenin içerisindeki katkımız ne kadar”
Ankara’daki toplantı dönüşü ayağının tozuyla ilçe danışma meclisine katılan Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, ‘Türkiye bütün engellemelere, hainliklere, oyunlara rağmen büyümeye devam ediyor. Etmeye de devam edecek” dedi.
Yusuf Alemdar “Bu büyümenin içerisinde kendimizin ne kadar katkısı olduğunu değerlendirip çalışmalarımızı bu yönde geliştirmemiz gerekir” diye konuştu.

Başkandan yeni okul müjdesi
Başkan Alemdar, Serdivan’da eğitim noktasında önemli yatırımların hayata geçtiğini ve geçmeye de devam edeceğini belirterek yeni imam hatip lisesinin müjdesini verdi. “Çocuklarımızın daha sağlıklı ve modern binalarda eğitim görmesi için yatırımlarımız devam ediyor. İnşallah Yazlık’ta 16 bin m2‘lik alanda hayata geçirilecek yeni lise ile Serdivanımızda eğitim kalitemizi bir adım daha ileri taşıyacağız. İlçemize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Doğalgaz müjdesi
Başkan Yusuf Alemdar yeni okul projesinin ardından ilçenin batısı için de ayrı bir müjde verdi. Alemdar; “Kuruçeşme, Selahiye ve Kazımpaşa’da doğalgaz alt yapısı oluşturuldu. Çelik hattın bu yıl içerisinde tamamlanmasını öngörüyoruz. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte inşallah önümüzdeki yıldan itibaren de doğalgaz verilecek.” diye konuştu.

7. yıla özel plaket
AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın göreve geldiği ve ilçe danışma meclisinin yapıldığı gün olan 29 Mart 2009 yılından bu güne önemli ve Serdivan’a ivme kazandıran çalışmalara imza attığını ifade ederek, 7 yılın anısına plaket takdim etti.