AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, Kadın Kolları Başkanı Şehime Kaya, Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Haldızoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Serdivan İlçe Başkan Vekili Yaşar Kara ve Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Meclis Üyeleri ile gerçekleşen ziyaretler vatandaşların yoğun ilgisine sahne oluyor. AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti iktidarı ile birlikte milletin hizmet ve yatırımla tanıştığını, Türkiye’nin sadece bölgesinde değil Dünya’da da önemli bir güç haline geldiğini belirterek, bu durumun 31 Mart’ta sandıklara yansıyacağını ve Türkiye’nin Cumhur İttifakı ile büyümeye devam edeceğini söyledi.

“Cumhur ittifakı namus sözleşmesidir”

Milliyetçi Hareket Partisi Serdivan İlçe Başkan Vekili Yaşar Kara ise, Cumhur İttifakı’nın bin yıl önce Malazgirt’te başlayan, Çanakkale’de destanlaşan ruhun yansımaları olduğunu belirterek; “'Ben milletim ve memleketim için kefenimi giyerek yola çıktım' diyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile ülkem ve davam için çekecek olduğum çile benim için şeref nişanıdır diyen Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin namus sözleşmesidir” ifadelerini kullandı.

Katılımcı belediyecilik

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar da, yapılan hizmetlerin yanı sıra bir sonraki dönemde hayata geçirilmesi planlanan vizyon projelere değinerek; “Serdivan Belediyesi’nde bugün olduğu gibi yarın da şeffaf ve katılımcı, her kesimin görüşüne önem veren yönetim anlayışını devam ettireceğiz” diye konuştu. Başkan Alemdar, yeni dönemde tarımsal faaliyetlerin destekleneceğini, üretimin ve kazancın arttırılması noktasında önemli adımların atılacağını belirterek, hayata geçirilecek olan projelerle çiftçiye destek olacaklarını da ifade etti.

Hız kesmeden devam

31 Mart’taki yerel seçimlere de değinen Alemdar; “2009’da ve 2014’te Serdivan’lı hemşerilerimiz bize güvendi. Biz de bu güveni boşa çıkarmamak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalıştık. Verdiğimiz tüm sözlerimizi, vaat ettiğimiz tüm projelerimizi hayata geçirmeye çalıştık ve bunu da başardık. Şimdi diyoruz ki; siz bize güvenmeye devam ederseniz, biz de size layık olmak için vizyon projelerimizle Serdivan için hız kesmeden devam edeceğiz. Toplantılarımıza teşrif eden tüm hemşehrilerimize, bize vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum. Sizin bu coşkunuz, Serdivanımızın gelişimindeki en büyük motivasyon kaynağımız” dedi.

“Vatanımızı 3 kilo domatese satmayız”

Muhalefet partilerinin belediyecilik yaptığı ilçelerde belediye işçilerinin aylardır maaş alamadığını vurgulayan AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ise; “CHP’nin yönetimindeki ilçelerde çöp ve çamur deryaları var adeta. Henüz temel belediyecilik hizmetlerini yapamıyorlar, sosyal belediyecilik hizmetlerinden söz ediyorlar. Bizim yeni dönem için yol haritamız sosyal belediyecilik üzerine olacak. Gittiğimiz her toplantıda vatandaşlarımız bize şunu söylüyor; biz vatanımızı, bayrağımızı 3 kilo domatese, 5 kilo patatese satmayız. Nasıl 15 Temmuz’da tanklara karşı durduysak, seçim günü de sandıklarda zillet ittifakının karşısında duracağız” dedi.

Cazibe merkezi

Son olarak Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a hayata geçirmiş olduğu projelerden dolayı teşekkür eden Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek; “Serdivan artık bir cazibe merkezi. Belediye başkanımıza ortaya koymuş olduğu özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizim güzel bir sözümüz var; ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. İnşallah Yusuf Başkanımızla Serdivan daha güzel hizmetlerle tanışmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.