Yönetim Kurulu üyeleri sorumlu olduğu mahalle yönetimleriyle toplantılarına başladı. 

AK Parti Adapazarı Teşkilatında geçtiğimiz günlerde yapılan toplantıda, Yürütme Kurulu açıklanmıştı. Yürütme Kurulu'nun açıklandığı toplantıda İlçe Başkanı Mustafa Ak, Yönetim Kurulu Üyelerinin sorumlu olduğu Mahalle ve Köyleri bildirerek, buralardaki Mahalle temsilcileri ve yöneticileriyle birlikte toplantı yaparak, vara olan sorunların çözümü konusunda, vatandaşlara daha iyi hizmet verilebilmesi için yönetim kurulundaki üyelerin sorumlu olduğu mahalleleri açıkladı. 

Yerel bazda koordinatörlük sistemiyle, İlçe Yönetim kurulu üyeleri 3 mahalleden sorumlu olacaklar ve düzenli olarak mahalle temsilcileri ve yönetimleriyle toplantı yapacaklar.

baskan_ak_mahallelerden_basladi_2.jpg

Karaman'da toplantı 

Adapazarı İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hulusi Arap, sorumlu olduğu Karaman Mahallesinde, mahalle temsilcisi Selçuk İnce ve yönetimiyle birlikte ilk toplantısını gerçekleştirdi. Adapazarı İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hulusi Arap, mahalle yönetimiyle yaptığı toplantıda seçimler için çalışmalara başladıklarını belirterek şunları söyledi "AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı olarak seçim çalışmalarına başladık. İlçe Başkanımız Mustafa Ak, önderliğinde mahallelerimizle, köylerimizle ilgili olarak temsilcileri ve mahalle yönetimlerine yönelik çalışmaları yapıyoruz. Mahallelerimizinde bir yönetimi olacak ve İlçe yönetim kurulu üyeleri mahallelerimizdeki bu yöneticilerle düzenli olarak toplantı yaparak, yerel bazda sorunların çözümü ve geri dönüşü kapsamında daha hızlı olacağını tahmin ediyoruz. Önümüzde Genel Seçimler var. Bizler AK Parti ailesinin birer ferdleri olarak gece gündüz demeden elimizden geldiğince çalışacağız ve önümüzdeki bu seçimden en iyi sonucu almaya çalışacağız" dedi.