“Kaos ortamı yaratmaya çalışıyorlar”

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Bileciler ve Solaklar Mahallelerini ziyaret ederek mahalleliyle sohbet etti. İlçe Başkanı Mustafa Ak’a İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Likos ve yönetimi de eşlik etti. Bileciler temsilcisi Rıfkı Taş, Solaklar Temsilcisi Yağız Çakır’ın hazır bulunduğu mahalle toplantısında ilçe Başkanı Mustafa Ak gündemdeki son olaylarla ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Ak, “Son günlerde yaşanan olaylara baktığımız zaman ülke olarak hassas bir dönemden geçtiğimizi görüyoruz. 7 Haziran Seçimlerinden sonra milletimiz koalisyon kurulması konusunda bir karara vardı. Bu karar neticesinde partimiz, hükumetimiz gerekli adımları atmaya çalışıyor fakat birileri bu süreçte ‘ülkeyi nasıl karıştırırım kaos ortamı oluştururum’ diye kirli planlar içerisinde hareket ediyor. Halkımız bu olup bitenleri fazlasıyla görüyor. Milletimizi feraseti sayesinde bu dönemi de atlatacağız” dedi. 

“Teröre taviz yok!”

Son günlerde ülke gündeminde yer alan terör olaylarıyla ilgili konuşan İlçe Başkanı Mustafa Ak, teröre asla taviz vermeyeceklerini devletin önemli isimlerinin söylediği belirterek, “Terörü bitirme konusunda, Partimiz kimsenin atmadığı adımları atmıştır. Çözüm için, barış için, kardeşlik için her zaman atmaya da devam edecektir. Dillerinde barış ellerinde silah olanlarla çözüme ulaşılmayacağı da aşikârdır. Teröre taviz verenler, milletine vatanına ihanet edenlerdir. Başbakanımızın son günlerde yaptığı açıklamalar neticesinde de teröre taviz vermeyeceğimiz net bir şekilde belirtilmiştir. Bu konuda halkımız her türlü provokasyona karşı daha dikkatli olsun” şeklinde konuştu.  

Mahalle Sakinleriyle yaptığı toplantı sonrasında İlçe Başkanı Mustafa Ak, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol ile birlikte mahalle de bulunan bir cenaze evine giderek taziyede bulundu.