AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Göktepe Mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.

Sorunları dinledi

AK Parti Adapazarı ilçe Başkanı Mustafa Ak, İlçe Başkan Yardımcısı Metin Kurtuluş, İlçe Sekreteri İlhan Güve ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Ersin Kılıç, Süleyman Akbalık ve ilçe gençlik geçlik kollarından gençlerinde katılımıyla Göktepe Mahallesini ziyaret etti. İlçe Başkanı Mustafa Ak’ı mahalle temsilcisi Halil Demirci ve mahalle sakinleri karşıladı. Başkan Ak kahve ziyaretinden önce mahalle esnafını ziyaret ederek kısa bir süre sohbet etti.

Esnafı ziyaret etti ve faaliyetleri anlattı

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, esnaf ziyaretinin ardından beraberinde ilçe heyeti ile birlikte mahalle kahvesini ziyaret etti. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgiyle karşıladığı İlçe Başkanı Mustafa Ak mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. Mahalle sakinleri spor alanlarıyla ilgili olarak milli eğitim arazinin tahsisi konusunu gündeme getirdi. İlçe Başkanı Mustafa Ak ise konunun çözümü konusunda çalışacağını söyledi.  Başkan Ak İlçe çalışmaları hakkında mahalle sakinlerinin bilgilendirerek, “İlçe Başkanlığı olarak birimlerimiz sorumlu olduğu konularda nasıl daha iyi hizmet verebiliriz diyerek çalışmalarına devam ediyorlar. Bu çalışmalar içerisinde şuan yapmış olduğumu gibi mahalle ve köy ziyaretleri de var. Biz her mahallemizin ve köyümüzün sorurunu biliyor ve buna yönelik çalışmalarda bulunuyoruz. İlçe danışma meclislerimizde ise yapılan çalışmaları ve çalışmaların takibini halkımız ile paylaşıyoruz” dedi.

İlçe Başkanı Mustafa Ak, “Partimizin kapıları herkese açıktır” diyerek mahalle sakinlerini ilçe başkanlığına davet etti. Ziyaretten ve samimi konuşmasından dolayı mahalle sakinleri ilçe Başkanı Mustafa Ak’a teşekkür etti.