AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı 33. İlçe Danışma Meclisi Toplantısını Ana Kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Mahalle başkanlarının katılımıyla tam kadro olarak AKM’de gerçekleştirildi. İlçe Danışma Meclisine Milletvekilleri, Mustafa İsen, Recep Uncuoğlu, İl Başkan Yardımcıları Mehmet Yılmaz ve Fevzi Gürsoy, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Adapazarı Belediye Başkan Vekili Erol Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Tercan, Adapazarı Belediye Meclis Üyeleri’nin katılımıyla başladı. Danışma Meclisine katılamayan Milletvekilleri Ayşenur İslam, Ali İhsan Yavuz, Ali İnci yolladıkları mesajla İlçe Başkanı ve Partililere selamlarını ilettiler.

“Adapazarı seninle gurur duyuyor”

İlçe Başkanı Mustafa Ak’ın açılış konuşmasıyla başlayan 33. İlçe Danışma Meclisinde İlçe Başkanı Mustafa Ak’ın sözleri partili gençler ve mahalle başkanları tarafından “Adapazarı seninle gurur duyuyor” sloganlarıyla sık sık kesildi.

 

İlçe Başkanı Mustafa Ak son günlerde artan terör olaylarına değinerek şunları söyledi; “Ülkemizde maalesef son günlerde artan terör olaylarıyla yüreğimiz dağlanıyor. Olayları bu raddeye getirenler, söylemlerinde sağduyu mesajı içermeyen toplumu kutuplaştırmaya çalışanlar belli. 7 Haziran Seçimleri öncesi saz çalanlar şimdi savaş çağrısı yapıyor, polisimizi, askerimizi tehdit ediyor. Terörü ve terör örgütünü kınamaya cesareti olmayanlar ekranlardan hamaset dolu laflar ediyorlar.”

İlçe Başkanı Mustafa Ak’ın ardından Milletvekilleri Recep Uncuoğlu ve Mustafa İsen kürsüye gelerek gündemle ilgili olarak konuştular. Adapazarı Belediye Başkan Vekili Erol Aydın partililere Ağustos ayı içerisinde yapılan faaliyetleri aktardı.

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Likos ve Adapazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol’un konuşmaları ve aylık faaliyetleri hakkında partililere sunumlarını slaytlar eşliğinde sundular. Teşkilat Başkanı İlhan Güve Mahallelerin seçmen sayısı ve oy oranlarıyla ilgili içinde demografik bilgilerde olan grafiklerle birlikte partililere sunum yaparak bilgilendirdi.  

“Seçimlere Allah’ın izniyle hazırız”

Kapanış konuşması için kürsüye gelen İlçe Başkanı Mustafa Ak, Adapazarı İlçe Teşkilatı’nın Seçimlere tüm kademeleriyle hazır olduğunun vurgusu yaparak, “AK Parti halkın partisidir. Her zaman milletini kucaklamış, toplumun her kesiminin sorunlarının çözümü konusunda belirleyici olmuştur. Sakarya, AK Parti’nin kalesidir. Adapazarı da en büyük İlçe olması dolayısıyla ilimizin kalesidir. Bu bize düşen sorumluluğun büyüklüğünü gösteriyor. Ana Kademe, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları olarak 1 Kasım’da gerçekleşecek olan seçimlere Allah’ın izniyle hazırız. Teşkilatımızda görev alan her bir birey ilçemizi, partimizi bir adım daha ileriye götürebilmek için canla başla çalıştığını biliyorum. Çalışacağız ve kazanacağız” dedi. İlçe başkanının konuşması salondakiler tarafından coşkulu bir şekilde alkışlandı.