AK Parti Sakarya İl Başkan Adayı Fevzi Kılıç, adaylığına dair açıklama yaparak, kendisine destek olanlara teşekkür etti.

AK Parti 5. Olağan kongresinde Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun teveccühü ile Sakarya İl Başkanlığı için aday gösterildiğini belirten Fevzi Kılıç, “Sakarya’yı en iyi şekilde temsil edeceğim” dedi.

İl Başkan Adayı Kılıç’ın açıklaması şöyle; “Partimizin kongre sürecinin başından beri istişareye, her kesimin görüşüne özel önem verilmesi ve bu sürecin doğru işletilmesine yönelik çalışmalar yapıldığına tüm kamuoyu şahit oldu. AK Parti misyonu, vizyonu, yaptığı icraatları ile kuruluşundan bu yana milletimizin gönlünde taht kuran işlere imza atmıştır. Allah’ın izni ile bu kutlu yolda daha çok hayırlı işlere imza da atacaktır. En baştan beri birçok arkadaşımız ile bu yapıda görev aldık. Son yaşadığımız aday adaylığı sürecinde de çok değerli 11 arkadaşımız ile Genel Merkez mülakatlarına katıldık. Açıkça ifade edeyim ki, bu 11 isim de en az benim kadar bu görevi bihakkın yerine getirebilecek isimlerdi. Son olarak ise 11 isimden 4 arkadaşımız ile birlikte Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ile görüştük. Yapılan görüşme neticesinde Sayın Genel Başkanımız bu görevi bana tevdi etti. Kendisine de ifade ettiğim gibi Sakarya’yı bu anlamda en iyi şekilde temsil edeceğim ve kendisini mahcup etmeyeceğim. Buradan güveni için Sayın Başbakanımıza sonsuz şükranlarımız sunuyorum. Ayrıca sürecin başından beri bir an desteklerini eksik etmeyen Bakanımız Sayın Doç. Dr. Ayşenur İslam Hanımefendiye de sonsuz teşekkür ediyorum. Kendisi sürecin başından beri bizim yanımızda olarak desteklerini sunmuşlardır. Allah’ın izni ile 7 Şubat sonrası tüm gücümüz ile AK Parti şemsiyesi altında Sakarya’mıza hizmet edeceğiz.”