“Sakarya halkının vekilliğini yapmak için adayım”

AK Partinin kuruluşuyla siyasete giren ve bugüne kadar partisinin birçok alanında başarılı görevlerde bulunan ve son olarak Erenler Belediye Meclis Üyeliği yapan Semiha Bafralıoğlu; 24 Haziran’da gerçekleşecek olan Başkanlık ve 27. Dönem Milletvekili Seçimleri için AK Parti Sakarya’dan Milletvekili Aday Adayı oldu.

Çalışmalarına hızlı başlayan Bafralıoğlu; aday adaylık çalışmalarına da Kuzey Bölgesinden başladı. Tüm ilçe teşkilatlarını tek tek ziyaret etmeye devam eden Bafralıoğlu; gittiği Söğütlü İlçesi’nde Belediye Başkanı Hüseyin Genç, İlçe Başkanı Adem Fidan ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Başkan ile Yönetimine kendini tanıttı.

Bafralıoğlu, “Ben sizin destekleriniz, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin de teveccühü ile aday olur ve 25 Haziran’da da Allah’ın izniyle Sakarya halkımızın oylarıyla göreve gelirsem, Ankara’nın değil, Sakarya halkının vekili olacağım. Tüm sorunları takip edip, teşkilatlara seçimden seçime değil, her zaman geleceğim” diyerek Başkan ve Yönetimden destek istedi.