Kendini tanıtıma ve parti başkan ve yöneticileriyle istişare yapma açısından ilçe ilçe gezen Ak Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Semiha Bafralıoğlu, sırasıyla Karapürçek, Akyazı, Hendek, Sapanca ve Adapazarı ilçelerine giderek seçim çalışmaları kapsamında ziyaretler gerçekleştirdi.

Gittiği yerlerde sevgi ve olumlu tepki ile karşılanan Semiha Bafralıoğlu; AK Parti Milletvekilliği aday adaylığında ilk adaylığını açıklayan isim olarak da dikkat çekerken, bayanların Sakarya’da sesi olarak hareket ediyor.

Bafralıoğlu’na ilçelerde sıcak karşılama

Karapürçek ziyaretinde İlçe Başkanı Cemalettin Selim ve Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Uçarak ile görüşen Bafralıoğlu, Akyazı İlçesi’ne geçerek, İlçe Başkanı Fevzi Bora ve Yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Sonrasında Hendek İlçe Teşkilatına geçen ve burada da sıcak bir ilgiyle karşılanan Bafralıoğlu, Hendek İlçe Yönetim Kurulu ve Aday tanıtım programına katılarak, burada İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Kadın Kolları Başkanı Emine Kavakçı Tosun, Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Şenay Sakal ve partili yöneticilere kendini tanıttı.

Daha sonra Belediye Meclis Üyeliğini yapan ve istifasıyla aday adaylığını açıkladığı Erenler İlçe Danışma Meclisi Toplantısına katılan Bafralıoğlu, burada da Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, İlçe Başkanı Resul Yılmaz ve Kadın Kolları Başkanı Belgin Demirağ ile belediye meçli üyeleri ile parti yönetimine kendini anlattı.

Adapazarı İlçe Başkanlığını Toplantısına geçen Bafralıoğlu, burada yeni İlçe Başkanı Metin Kurtuluş ve partili yöneticilerine kendini tanıttıktan sonra Sapanca İlçe Teşkilatına geçti. Burada Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer ve İlçe Başkanı Yunus Gümüşel ve partili yöneticiler görüştü.