Babaoğlu ve ekibi Kaymakam Mustafa Ayhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Askerlik Şube Başkanı Üsteğmen Gökhan Aydın, Jandarma Bölük  Komutanı Yüzbaşı Hasan Dağcı, Karakol Komutanı Üsteğmen Burak Çelik ve İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş’ı makamında ziyaret etti.

Atamalarda hassasiyet bekliyoruz

Kaymakam Mustafa Ayhan’ı makamında ziyaret eden MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, müdür atamalarının ardından yaşananları kısaca değerlendirerek müdür yardımcılarının atamalarında gerekli hassasiyetin gösterilmesini istedi. Eğitimin önemine değinen Babaoğlu, “Eğitim camiasında öğretmenlerimizin taraf olmasını istemiyoruz. Bunlar sizin, onlar bizim öğretmenlerimiz gibi ayrımcılıktan yana değiliz. Yaklaşık 800 öğretmenimiz var. Bizim eleştirimiz kimin olduğunun çok önemi yok. Sadece yönetmeliği ve tarzını eleştiriyoruz. Objektif bakılmasını istiyoruz. Biz bunun siyasi malzeme olarak kullanılmasından da yana değiliz” dedi.  

mhp_hendek_ziyaret2.jpg

Kaymakam Mustafa Ayhan kısa bir değerlendirme yaparak Babaoğlu ve ekibine görevlerinin hayırlı olması temennilerini ileterek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Kaymakam Mustafa Ayhan’ı ziyaretin ardından Babaoğlu ve ekibi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan makamında ziyaret etti.

Ziyarette Babaoğlu, Kaymakam Mustafa Ayhan’a ilettiği rahatsızlıklarını Doğan’a da ileterek gerekli hassasiyetin gösterilmesini istediklerini dile getirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan ise, Babaoğlu ve ekibinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Hendek’te yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi.