Hendek Belediyesi önünde Başkanlık devir teslim töreni düzenlendi. Hendek Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Nedim Alkan ve eski Belediye Meclis Üyesi Sevda Salihoğlu, Başkan Babaoğlu’na çiçek vererek yeni görevinde başarılar diledi. Hendek eski Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’nün yurtdışında olması nedeniyle Başkan Babaoğlu’na görevi, Başkan Vekili Mahmut Nedim Alkan devretti.

“Babaoğlu gönüllere girmiştir”

Alkan, Babaoğlu’na yeni görevinde başarılar dileyerek, “Bu güne kadar Hendek’te görev yapmış olan ve Rahmana ulaşan Belediye Başkanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Hendek’in yeni başkanı seçilen Turgut Babaoğlu, Hendek halkının teveccühleri ve insanların gönüllerine girerek seçilmiştir. Kendisini tebrik ediyor başarılar diliyorum” diyerek, eski Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ‘nün selamlarını iletip, Başkan Babaoğlu’na çiçek vererek başarılar diledi.

“Hendek’te dostluk ve kardeşlik kazandı”

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, balkon konuşmasında, eski Belediye Başkanına, çalışanlara ve Hendek halkına teşekkür ederek, “Biz sizlere söz verdik, yukarıdan bakmayacağız diye, balkon konuşmamız da son yukarıdan bakışımızdır. Mübarek bir günde dualarla göreve başlıyoruz. 31 Mart seçimlerinde siz değerli Hendek halkının teveccühleri ile Belediye Başkanı seçildik. Öncelikle seçimlerin, ülkemize Devletimize, Sakarya’mıza ve en önemlisi Hendek’imize hayırlı olsun. Seçim süreci boyunca uyum içerisinde çalışıldı. Dargınlıklar, küskünlükler olabilir. Biz bunları 31 Mart akşamı geride bıraktık. Hendek’te kardeşlik dostluk, arkadaşlık kazanacak dedik. Bu belediye Turgut Babaoğlu’na emanet edilmiştir ve emanetinize sonuna kadar sahip çıkacağız. Meclis ve Belediye Başkanlığı ayrı ayrı seçiliyor. Siz değerli halkımız Başkan bu belediye sana emanet diyerek, diğer meclis üyeleri ile birlikte Hendek’i hakkaniyetli bir şekilde yönetme mesajını verdi. Buradan ilan ediyorum tüm siyasi parti temsilcisi meclis üyesi arkadaşlarımız ile birlikte onların temsil edilip fikirlerinin alındığı bir yönetim göreceksiniz. Hendek halkına en güzel hizmeti etmenin sözünü veriyorum. Hendek’in Yönetiminde olan tüm siyasi parti temsilcilerimiz de aynı şekilde yaklaşacaktır. En iyi hizmeti alacağından kimsenin şüphesi olmasın, siyasi parti, bölgesel ayrım yapılmadan sizlere hep birlikte hizmet edeceğiz” diyerek, teşekkür etti. Belediye Başkanlığı devir teslim törenine BBP İl yönetimi, ilçe başkanları, Turgut Babaoğlu’nun ailesi, arkadaşları, sevenleri, belediye meclis üyeleri, partililer dahil olmak üzere yüzlerce kişi katıldı. Başkan Babaoğlu, daha sonra tebrikleri kabul etti.