Doğrusu Sakarya’da “birçok erkeğin yapamadığını” hanım başına ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam yapmaya çalışıyor.

Sakaryaspor Yönetimi’ni çağırıyor, kendisi geliyor velhasıl “Kulübü içinde bulunduğu mali krizden” kurtarmak için elinden geleni yapıyor…

Dün yine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’ın Sakaryaspor konusunda yöneticilerle bir toplantısı oldu.

Toplantıya Sakaryaspor yönetimi dışında, Sakarya Valisi, milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı, SATSO Başkanı ve Meclis Başkanı ile işadamı Cem Gün katıldı.

Gerçi bu toplantıdan da her hangi bir sonuç çıkmadı. Ancak “30 Mayıs’ta” tekrar toplanılacağı konusunda bilgi geldi.

Resmi bir açıklama yapılmadığından da, toplantıda ne konuşuldu, neler oldu, Sakaryaspor için neler yapılacak bilmiyoruz…

Doğrusunu isterseniz Sakaryaspor konusunda bu kadar efor sarf edecek kişi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam olmamalıdır.

Sakarya’da onca siyasetçi, belediye başkanı, işadamı varken Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’a iş bırakmamak gerekirdi.

Bu anlamda “Sakaryaspor’a sırtını dönen” siyasetçi, belediye başkanı ve işadamının oturup kendi hallerini bir gözden geçirmelerini tavsiye ediyorum…

Yanlış anlaşılmasın. Sayın Ayşenur İslam Sakarya’nın milletvekili ve aynı zamanda da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı’dır.

Bakan olması sebebiyle elbette Sakarya’nın sorunlarına duyarlı olacaktır. Sakaryaspor meselesi de bu şehrin sorunudur.

Sakarya’dan çıkmış bir bakanında Sakaryaspor’un meselelerine eğilmesi son derece normal bir durumdur.

Ancak benim takıldığım Sakaryaspor’un bütün sorumluluğunun bayan başına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’ın üstüne yıkılmaya çalışılmasıdır…

Ben “beyler adına biraz ayıp olduğu” kanaatindeyim. Zira bu şehirde Sayın Ayşenur İslam’ın yüklendiği görevi yapacak birçok beyefendi var.

Öyleyse ne diye bütün sorumluluğu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’ın üzerine yıkıyoruz?

Neredeyse her şeyi Sayın Ayşenur İslam’dan bekliyoruz. “Parayı bulsun, transferi yapsın, oldu olacak birde takımla birlikte sahaya çıksın…”

Bu şehrin siyasetçi, belediye başkanı, işadamı, eski yöneticileri ve bütün STK’larının başındaki beyler size sesleniyorum.

Her sıkıştığınızda Sayın Ayşenur İslam’ın kapısını çalacağınıza önce kendi aranızda bir çözüm bulun. En son Sayın Bakan’ın kapısını çalın.

Merak ediyorum, “Ayşenur İslam da olmasa” n’olacakmış bu Sakaryaspor’un hali bilmem. O bayan haliyle koşturuyor, bizim erkekler…?