Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı. AK Parti Genel Merkezi’nde milletvekilleri, il başkanları, Büyükşehir ve ilçe belediye başkanları ile parti mensuplarının yoğun katılımı ile gerçekleştirilen program sonrasında Başkan Toçoğlu, değerlendirmelerde bulundu.

Başarılı operasyon

Başkan Toçoğlu, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen 121. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na İl Başkanımız, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanımız ve Adapazarı Belediye Başkanımızla birlikte katıldık. Sayın Cumhurbaşkanımız Zeytin Dalı Harekât Merkezi ziyaretinin ardından bölgedeki son durumu açıkladı. Hamdolsun operasyonlarımızda en küçük bir aksaklık olmadığını Sayın Cumhurbaşkanımızdan öğrenmiş olduk. Rabbim, Zeyin Dalı operasyonunu yürüten kahraman askerlerimizi muzaffer eylesin” dedi.

“Kardeşliğimizi güçlendireceğiz”

Başkan Toçoğlu açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı: “Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi biz hak bildiğimiz yolda sonuna kadar yürüyeceğiz ve asla taviz vermeyeceğiz. Ülkemizin, şehirlerimizin derdiyle dertleneceğiz. Birliğimizi muhafaza edeceğiz. Kardeşliğimizi güçlendireceğiz. Ülkemizi, şehirlerimizi, bu kurduğumuz birliktelikle güzel yarınlara taşıyacağız. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde kalkınmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.