Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu ile Cumhurbaşkanlığı Seçim çalışmaları kapsamında Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti. SESOB Başkanı Hasan Alişan ve oda başkanları tarafından karşılanan Başkan Toçoğlu ve İl Başkanı Uncuoğlu, AK Parti Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi. Başkan Toçoğlu yaptığı açıklamada, şehir için çalışan tüm paydaşlarla sağlanan birlikteliğin Sakarya’ya çok önemli katkıları olduğunu ifade etti.

“Esnafımızla büyüyoruz”

Başkan Zeki Toçoğlu, “Hamdolsun şehrimizin tüm paydaşlarıyla ortak akıl içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Şehrimize olumlu katkıları olacak esnafımızdan gelen tüm talepleri karşılıyor, esnafımızın hemşerilerimize daha kaliteli hizmet sunması, esnafımızın kendini daha da geliştirmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Biz, esnafımızla büyüyoruz. Önümüzde çok önemli bir süreç var. Ülkemizde Cumhurbaşkanlığı Seçimi gerçekleşecek. Milletimiz kendi oylarıyla Cumhurbaşkanını seçecek. Ülkemizdeki ve şehirlerimizdeki gelişimin, istikrarın devamı için İnşallah Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a güçlü bir destek vereceğiz” şeklinde konuştu.

ak_partililer_sesobta2.jpg

“Desteğimiz istikrardan yana”

SESOB Başkanı Hasan Alişan ise, esnaf ve sanatkârın önünü açan hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Yerel yönetimlerimizle sürekli işbirliği içerisindeyiz. Esnafımızın sesini ne zaman değerli Başkanımıza ilettiysek her defasında bize olumlu geri dönüşü oldu. Bizimle ilgilendi. Esnafımızdan gelen tüm talepleri imkânları doğrultusunda karşılamaya çalıştı. Şehrimizde ve ülkemizde önemli bir istikrar yakalandı. Biz bu istikrar ortamından memnunuz. İnşallah Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nde de istikrar ortamının sürmesini çok önemsiyoruz. Biz esnaf olarak ülkemizde istikrarın sürmesini diliyoruz” diye konuştu.