Hendek Belediye Başkanlığından 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde Sakarya milletvekili olmak için istifa eden Hendek Belediyesi eski Başkanı Ali İnci, adaylık başvurusu öncesinde teşkilatları ziyaret etti. Arifiye, Pamukova ve Geyve ilçe teşkilatlarına ziyarette bulunan İnci, partililerle sohbet edip,  milletvekilliği sürecinde kendisine destek vermelerini istedi.

ali_inci_ziyaretler2.jpg

“Desteğimiz arkasında”

Ali İnci’yi Geyveli gençler kapıda coşkuyla karşıladı. Arifiye, Pamukova ve Geyve Belediye Başkanları ve İlçe Başkanları da ziyarette hazır bulundu. Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Ali İnci’nin, Hendek’te dört dönem çok başarılı hizmetlere imza attığını belirterek, “Kendilerine ne zaman ihtiyaç duysak yanımızda oldu. Yapmış olduğu başarılı çalışmaları ile örnek bir belediyecilik sergilemiştir. Bizlere yol gösterici olup, abilik yapmıştır. Kendisinin Sakarya Milletvekili aday adayı olması bizleri mutlu etti. Vekil olma yolunda desteğimiz arkasındadır, elimizden ne gelirse yapmaya hazırız” dedi.

ali_inci_ziyaretler3.jpg

“Biz geçmişten geleceğe bakıyoruz, günümüzü bilinçli yaşıyoruz”

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Ali İnci de partililere bir konuşma yaparak, “Dört dönem Hendek’te belediye başkanlığı yaptım. Hendek halkının bize verdiği güvenle gece gündüz demeden çalıştık. Halkımıza verilen sözlerimizi tek tek yerine getirdik ve bundan sonra da getireceğiz. Hep daha güzel hizmetler yapmanın gayreti ile çalıştık. Makamlar geçici hizmetler kalıcıdır. Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Hendek bırakmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Ölüm öncesi halka, ölüm sonrası hakka hesap vermenin bilinci ve şuuru ile hizmet verdik. Biz geçmişten geleceğe bakıyoruz, günümüzü bilinçli yaşıyoruz. Ülkemiz, Sakarya’mız,  Hendek’imiz ve tüm Dünya insanlığı için hizmetlerimize Ankara’dan devam edeceğiz inşallah” diye konuştu.

ali_inci_ziyaretler4.jpg