Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adaylığını düzenlenen programda açıkladı. Coşkulu bir kalabalığın bir arada olduğu programa, muhtarlar, belediye personeli, partililer, vatandaşlar, sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

“Bu yol kutlu bir yürüyüştür”

Başkan İnci, büyük coşkunun yaşandığı kalabalığa hitap ederek, “Çıkmış olduğumuz yol basit bir yol değil, kolay bir yol değil. Hedeflerini koyan insanların, gelecekte çocuklarına torunlarına anlatacakları bir yoldur. Bu yol kutlu bir yürüyüştür. Ben yıllar önce, belediye başkanı olup Hendek’e hizmet edeceğim ve Milletvekili olacağım diyerek planlamıştım. O zamanlar öğretmendim. Öğretmenliği bırakıp siyasete atıldım. Belediye Başkanı oldum ve Hendek’in hep daha iyi yerlere gelmesi ve gelişmesi için gece gündüz demeden çalıştık. Hizmet ederken hiçbir zaman ayrım yapmadım” dedi.

ali_inci_istifa_etti3.jpg

“Ölüm öncesi halka, ölüm sonrası hakka”

Konuşması sık sık alkışlar ve sloganlarla kesilen AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Ali İnci, ”Dört dönemdir belediye başkanlığı yaptım. Hep halkın içinde oldum, sizden biri oldum. Allah’a her zaman halkıma hizmet etmeyi nasip etmesi için dua ettim. Çok şükür dualarım kabul oldu. Belediye Başkanı olduktan sonra, aldığım parayı kendim kullanmadım. Benim maaşım hep ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Çünkü ben bu yola  para için, makam mevki için değil Allah rızası için çıktım. Makamın gururuna değil, hizmetin onuruna talip oldum. Hendek halkı dört dönem bana güvendi. Hendek halkı üst üste dört dönem ilk defa başkan seçti. Halkımıza yapacağımız hizmetlerde, ölüm öncesi halka, ölüm sonrası hakka verilecek hesabın şuuru ile çalıştık. Hendek halkına tekrar teşekkür ediyorum. Hiçbir zaman güvenlerini boşa çıkarmadım, bundan sonra da çıkarmayacağım. İnşallah Ankara’dan hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.

ali_inci_istifa_etti4.jpg

“Ali İnci bu işi yapar” diyenlere teşekkürler

Başkan İnci,  adaylık süreci ile ilgili olarak da, “Her zaman söylediğim gibi, Belediye Başkanı seçildikten sonra, ancak Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Başbakanımızdan talep gelirse, milletvekili adayı olurum demiştim ve öyle de oldu. Bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, Bakanımız Ayşenur İslam,  Milletvekilimiz Şaban Dişli ve İl Başkanımız Fevzi Kılıç ve yönetimine ve yürekten destekleyen ve en ücra yerlerden Ali İnci bu işi yapar diyerek bana güvenen herkese teşekkür ederim. Hem Sakarya’mız, hem Türkiye’miz, Orta Asya ve Dünya insanlığı için elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza hiç şüpheniz olmasın. Hendek’imizin bu günlere gelmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Benim Ankara’da neler yapabileceğimi kimse hayal bile edemez. Hizmet etmeye hep birlikte devam edeceğiz” diyerek, adaylık başvurusunu hep birlikte yapacağını söyledi.

ali_inci_istifa_etti5.jpg