Programı kapsamında Marangozcular Sanayi esnafı ile bir araya gelen Hacıeyüpoğlu, günün devamında İl Kadın Kolları’nın Küçüktepe Mahallesi’nde düzenlediği programa katıldı. AK Parti Milletvekili Adayı Bilgehan Doğru, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu ve partililer ile Küçüktepe’de düzenlenen ev toplantısında da yerini alan Recep Hacıeyüpoğlu, daha sonra ziyaretlerini Küpçüler Mahallesi’nde sürdürdü.

“Yeşil siyah bayram”

Programının devamında Bekirpaşa ve Nakışlar Mahalle sakinlerinin de misafiri olan Hacıeyüpoğlu ziyaretlerde yaptığı açıklamada, Sakaryaspor ve Büyükşehir Basketbol Takımının play-off ikinci maçlarındaki başarılarını tebrik etti. Recep Hacıeyüpoğlu, “Sakaryasporumuz ve Büyükşehir Basketbol Takımımız şehrimize yeşil siyahlı bayram yaşattılar. Anadolu güneşinin yükselişinde desteğe devam” diye konuştu.

“Sessiz devrim”

Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, “AK Parti 13 yıldan bu yana sessiz bir devrim gerçekleştiriyor. Bugün eğitimden sağlığa, enerjiden savunma sanayine tüm alanlarda geldiğimiz seviye ortadadır. Yeni Türkiye’nin inşasında bu istikrar ve güven ortamının devamı için Erenler’in desteğine ihtiyacımız var. Yükselen demokrasimiz, büyüyen ekonomimiz için,  güçlü bir Türkiye için AK siyasete ihtiyacımız var. İnşallah Sakarya’nın güçlü desteğiyle yeni Türkiye’nin inşası devam edecek” ifadelerini kullandı.