Medyadetay.com’a açıklamalarda bulunan Pamukova İlçesi Belediye Başkanı Cevat Keser, AK Partili olduğunu ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın izinden gittiğini belirtti.

Her seçim döneminde olduğu gibi bu dönemde de yine bazı kesimlerin hedefi olduğunu söyleyen Başkan Keser, kendisine karşı yapılanları kara propaganda olarak değerlendirdi.

Keser, “Bana karşı bir algı oluşturulmak isteniyor. Ancak ben AK Partiliyim. AK Parti Lideri ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yolundayım. Gönül belediyeciliği ilkesiyle çalışmalarımı sürdürüyorum. Yapılan kara propagandalarla şevkimi kırmaya çalışanlar yine hüsrana uğrayacaktır. Her zaman ifade ettiğim gibi, önce Cenab-ı Allah'ın izni ve müsaadesi sonrasında Cumhurbaşkanımız ve AK Parti lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyin olurları ve yine Pamukova halkın şaşmaz iradesiyle hizmet yolculuğuna ilk günkü aşk ve heyecanla devam edeceğim” dedi.

Başkan Keser, kendisi hakkında olumsuz algı oluşturmak isteyenlerle ilgili olarak ise, “Geçtiğimiz dönem Cumhurbaşkanımızın Pamukova’daki iradesine karşı gelerek AK Parti adayı Cevat Keser’e oy vermeyip CHP ve SP adayına destek verenler bu işin arkasındadırlar. Dertleri de Pamukova’ya hizmet değil, Cevat Keser gitsin de ne olursa olsundur” diye konuştu.