İstişare toplantısında Pamukovalı kanaat önderleri, muhtarlar, STK ve mahalle temsilcilerinin bir araya geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Pamukova Belediyesi Başkanı ve Cevat Keser’in de yer aldığı programın açılış konuşmasını AK Parti Pamukova İlçe Başkanı Fatih Akın gerçekleştirdi.

“İstikrar sürsün Pamukova büyüsün”

Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinin Türkiye’nin dış politikadaki etkinliğine önemli katkıları olacağına vurgu yaparak konuşmasına başlayan Akın, Türkiye’nin bölgesel güç olarak anılmasında en büyük payın AK Parti’nin aktif dış politikası olduğunun altını çizdi. İlçe Başkanı Akın’ın ardından söz alan Pamukova Belediyesi Başkanı Keser ise, 10 Ağustos Pazar günü 30 Mart Yerel Seçimlerinden çok daha yüksek bir oyla Başbakan Erdoğan’ın yanında olacaklarına dikkat çekti. Yüzde 70’lik oy oranı ile Pamukova’dan Erdoğan’a güçlü bir ses vereceklerine inandıklarını belirten Cevat Keser, 2023 yolunda istikrarın sürmesinin büyük öneme sahip olduğunu ifade etti.

“Değişim daima olumlu yönde oldu”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Bu zamana kadar girdiği tüm seçimlerde gücünü milletten alan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin Cumhurbaşkanı Adayı oldu. İnşallah tüm ilçelerimizden Cumhurbaşkanlığı yolunda Sayın Başbakanımıza çok güçlü bir destek vereceğiz. Öncü ülke olma hedefimize istikrar ve güven ortamı devam ettiği müddetçe kararlı adımlarla ilerliyoruz. Daima olumlu yönde gelişen değişim ve dönüşüme hep birlikte tanık oluyoruz. Artık prangalarından kurtulmuş bir Türkiye var.  Önümüzdeki seçimlerin ülkemiz ve milletimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

ak_parti_pamukova2.jpg

“Başbakanımız asla pes etmedi”

AK Parti Sakarya İl Başkanı Uncuoğlu ise konuşmasında Cumhurbaşkanı’nın bizzat milletin oyları ile seçilmesinin önemine değindi. 10 Ağustos’un önemli bir milat olduğunu da sözlerine ekleyen Uncuoğlu, Türkiye’nin kaderini değiştirecek güzel başlangıçların devam edeceğini söyledi. Uncuoğlu, “Artık Cumhurbaşkanı önünü açan koalisyonlara, türlü vesayet odaklarına değil, millete hesap verecek. Milletin oylarıyla Cumhurbaşkanlığı makamı doldurulacak. Sayın Başbakanımızın Cumhurbaşkanlığı adaylığı milletimizle nasıl bir gönül bağı kurduğunun, samimiyetinin ve sevgisinin anlaşılması açısından çok ayrı bir önem taşıyor. Sayın Başbakanımız şahsına yönelik tüm engellemelere rağmen hiçbir zaman yılmadı, milletimize hizmet etmeye devam etti. Bölgesinde örnek Türkiye imajının hepimiz çok yakın tanıklarıyız. İnşallah ülkemizin imajına değer katan hizmetler Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı’nda devam edecek” şeklinde konuştu.