AK Parti Sakarya Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Mustafa İsen, Ali İhsan Yavuz ve Recep Uncuoğlu Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ı makamında ziyaret etti. Sağlık Bakanı Akdağ’a yeni görevinde başarılar dileyen heyet, Bakan Akdağ ile birlik ve beraberlik içerisinde Sakarya’nın sağlık konusundaki gelişmeleri yakından takip edecekleri belirtti. Akdağ ise, Sakarya milletvekilleri ile her zaman diyalog halinde olduklarını ve işbirliğinin ikinci bakanlık döneminde de devam edeceğini ifade etti.  

Başarılar dilediler
Gerçekleştirilen ziyarette Sakarya Milletvekilleri, Sağlık Bakanı Recep Akdağ’a Sakarya’daki sağlık konusundaki görüşlerini aktararak, yeni görevinde başarılar dilediler. Sağlık Bakanı Recep Akdağ ise, Sakarya’daki sağlık sektöründeki yatırımların yakından takip edecekleri ve Sakarya’nın sağlık sektörünü daha modern ve kaliteli hizmet sunmaya devam edeceklerini belirtti.

Daha modern ve kaliteli hizmet
Sakarya’daki yatırımları yakından takip edecekleri belirten Sağlık Bakanı Recep Akdağ, “Sakarya sağlık konusundaki ihtiyaçlarını milletvekillerimizle birlikte yakından takip edeceğiz. Sakarya’ya inşa edilen Ağız ve Diş Hastanesi’nde çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Ayrıca Sakarya’ya son derece modern ve en ileri teknolojiye sahip olacak, 200 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi inşa ediyoruz. İlçemizdeki sağlık sektöründeki yatırımlarımız da devam ediyor. Sakarya’daki vatandaşlarımıza sağlık sektöründe daha modern ve kaliteli hizmet sunabilmek için milletvekillerimizle yeni projeler için çalışıyoruz.” diye konuştu.