Mahalle başkanları toplantısına Adapazarı Belediyesi başkan vekili Erol Aydın, belediye meclis üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Harun Doğrusever ve Mahalle Başkanları katıldı.

İlçe Başkanı Mustafa Ak, Mahalle Başkanlarının taleplerini dinleyerek gündem değerlendirmesinde bulundu.

Başkan Ak mahalle başkanlarına hitaben yaptığı konuşmada, “Ülkemiz 2023 hedeflerine hızlı bir şekilde ilerliyor. Düşmanlarımız ülkemizin gidişinden memnun değil. Onların istek ve arzularına boyun eğmiyor, yılmadan ve durmadan ilerleyişimize devam ediyoruz. Bildiğiniz gibi ülkemizi bölmek, parçalamak isteyenler var. İçimizden de onlara destek olanlar var. Vatan hainleri, düşmanlarımızla kol kola girmiş halde. Bizim teşkilat mensuplarımızın, mahalle başkanlarımızın, sandık kurullarımızın, üyelerimizin hep birlikte sahada olmamız gerek. Kurulan tuzakları, yapılan oyunları halkımıza anlatarak, bu tuzakları ve oyunları bozmamız gerekiyor. Ekonomik yönden saldırılar dâhil, ülkemize zarar veremeyen düşmanlarımız, her zaman tetikte. Su uyur düşman uyumaz derler. Biz de uyumayacak, uyanık olacağız. Gelecek nesillere, çocuklarımıza mutlu, huzurlu, gelişmiş bir ülke bırakmak için elimizden gelenin fazlasını yapmamız gerekiyor. Mahalle başkanlarımıza düşen görev ve sorumluluklar çok fazla. Teşkilatımızın eli, ayağı, gözü sizlersiniz. Mahallelerde ki en uç noktalara dahi hakim olmak, mahalle sakinlerini bilgilendirmek, vatandaşımızın derdini dinlemek, sorun, şikâyet ve memnuniyetlerini teşkilatımıza bildirmek, sizlerin asli görevleridir. Teşkilat olarak her zaman dinç ve diri olduğumuz gibi, bundan sonra da bu farklılığımızı Allah’ın izni ve tüm yönetimlerimizle devam ettireceğiz. Mahallelerimizde partimize gönül veren, üye olmamış olan arkadaşlarımızı partimize üye yapmalısınız. Sandık kurullarımız eksiksiz olmalı ve düzenli toplantılar yaparak bilgi alışverişinde bulunmalısınız. Mahalle toplantılarımızı aksatmadan, mahalle koordinatörlerimizle yapmalısınız. Biz bir ve birlikte olduğumuz, vatanımız, milletimiz için gece gündüz demeden çalıştığımız sürece, Allah’ın izni ile kimse bizi bölemez, parçalayamaz. Durmak yok, 2023 hedeflerimiz için yola devam ediyoruz. İnşallah 2019 yılında ki Cumhurbaşkanlığı seçimini de kazanarak, 2023 hedeflerimizin önündeki en büyük engeli de milletimiz ile birlikte aşmış olacağız” dedi. 

Adapazarı Belediyesi başkan vekili Erol Aydın da mahalle başkanlarının sorularını cevaplayarak, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Mahalle başkanların taleplerini ve isteklerini dinleyen Aydın, yasaların izin verdiği çizgiler çerçevesinde belediye olarak gerekli çalışmaları yaptıklarını söyledi.