Büyükşehir’de gerçekleşen ziyarette ak gençliğin saha çalışmaları ile ilgili Başkan Toçoğlu’na bilgiler veren Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, gençliğe vermiş oldukları desteklerden ötürü Toçoğlu’na teşekkür etti.

“Hedefe nasıl ulaştığımız önemli”

Başkan Toçoğlu görüşmede ak gençliğe tavsiyelerde bulundu. Toçoğlu, “AK siyasetin hedefi belli. Bizlerin hedefi belli. AK Parti ailesinin tüm mensuplarının siyaset yapmalarının bir nedeni var. Bizim kadim değerlerimizin üzerine siyasetimizi inşa ediyoruz. Şunu hiçbir zaman unutmamak gerekiyor: yalnızca hedeflere ulaşma gibi bir sorumluluğumuz yok. Bu hedefe nasıl ulaştığımız da çok önemli” diye konuştu.

“İnandıklarınızı söylemekten çekinmeyin”

Toçoğlu, “Her zaman ve her şartta dürüstlükten ayrılmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Her zaman doğruyu söyleyeceğiz. Doğruyu konuşacağız. AK Parti’de siyaset yapmanın gereğini yerine getireceğiz. İnandıklarımızı söylemekten asla geri durmayacağız. Siyasetin uzun soluklu bir iş olduğunu aklımızdan çıkarmayacağız. Bu yolda yürürken nefsimizin esiri olmayacağız. İlkelerimize bağlı kalacağız. Ve her şeyden önemlisi de çok çalışacağız” dedi.

“Kapı kapı gezeceğiz”

Açıklamalarının devamında iletişimin önemine de değinen Başkan Zeki Toçoğlu, “Sizler daha yolun başındasınız. Her gün bir önceki güne göre daha fazla çalışmak durumundasınız. Kapı kapı gezerek sizin gibi genç ve dinamik arkadaşlarla bir araya gelmeli, Türkiye’de yaşanan değişim ve dönüşümü konuşmalısınız. Kuru hamaset rehaveti de beraberinde getirir. Bunu unutmamamız gerekiyor. Tevazu sahibi olup, herkesi kucaklamak doğru olandır. Ak gençliğe yakışan budur” diye konuştu.

“Dünya gençliğiyle iletişim”

Başkan Toçoğlu, “Akyazı’dan Kaynarca’ya, Taraklı’dan Kocaali’ye her yerde, her zaman ak gençliğin soluğunu hissetmeliyiz. Biz her zaman ifade ediyoruz; bu dava gençliğin omuzlarında yükselecek. Sakarya’nın tamamında gençlerle buluşmalısınız. Bunun yanı sıra, hem Türkiye hem de Dünya’yı takip etmelisiniz. Dünya gençliğiyle iletişim kanalları oluşturmalısınız. ” ifadelerini kullandı. Gerçekleştirilen ziyaretin sonunda Gençlik Kolları Başkanı Demir, Başkan Toçoğlu’na teşekkür ederek, hediye takdim etti.