AK Parti Belediyeler arası Değerlendirme ve İstişare toplantısına AK Parti İl Başkan Fevzi Kılıç, Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve tüm ilçe belediye başkanları katıldı.
Başkan Dişli, toplantıda belediye çalışmaları ve ülke gündemi ile ilgili sunum yaparak, temizlikten çocukların hayal dünyasını değiştirecek temalı parklara, ekonomiden sosyal alanda şehre katkı sağlayacak sosyal faaliyet ve yüzme kurslarına kadar birçok alanda şehre en kaliteli hizmeti vermeye çalıştıklarını ifade etti.

“Suriye sorumluluğumuz büyük”

Afrin operasyonuyla ilgili de konuşan Başkan Dişli, kendisinin de daha önce gittiği Suriye’de yaşananlarla ilgili görsel sunum yaparak, “Afrin konusunda Hükümetimizi, Cumhurbaşkanımızı ve Ordumuzu yürekten kutluyor ve destekliyorum” dedi. Suriye’deki izlenimlerini anlatan Başkan Dişli, “Burada soba yok, ev yok. 10 metrekare bir bez parçasının içerisinde yaşam mücadelesi veriyorlar. Çanakkale Şehitlik Anıtı’na gittiğimizde görüyoruz. Halep Çanakkale harbinde 6 bin, Şam 4 bin şehit verdi. Bu çocukların dedeleri benim ülkeme Çanakkale harbine gelerek, ülkemi bana bahşetmek için şehit oldular. Bu çocuklar zor günler yaşarken bizim de onlar için mücadele vermemiz ve çok gayret etmemiz gerekiyor. Suriye’de sorumluluklarımız büyük. Var gücümüzle destek olmamız gerekiyor” dedi.