İlk gün üç Milletvekili Adayı ile programlar gerçekleştiren İlçe Teşkilatı, seçim çalışmalarına hızlı başladı. Ziyaretlere Adapazarı İlçe Başkan Vekili Metin Kurtuluş, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri katıldı. Yeni dönemde yeniden Milletvekili Adayı olan Genel Merkez SKM Başkanı Ali İhsan Yavuz geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Gazeteci Ferruh Bulut’un ailesine baş sağlığı ziyaretinde bulundu. Ardından Dar Sokak’ta esnafları ziyaret eden Yavuz, vatandaşlar ile sohbet ederek sorunlarını dinledi. 24 Haziran seçimlerin öneminden bahseden Yavuz; “2023 Hedeflerimiz öncesinde bu seçim çok önemli. Muhalefetin söylemlerini görüyorsunuz sadece yaptığımız yatırımlara zarar vermek onları yıkmak, engellemek istiyorlar. Biz millet olarak bunlara asla fırsat vermeyeceğiz” dedi.

Milletvekili Adayı Ali İnci ise Katlı Pazar Esnafları ile bir araya gelerek vatandaşlar ile ülke gündemini değerlendirdi. Milletvekili Adayı İnci; “Cumhurbaşkanımızı en yüksek oy ile Devlet Başkanımız yapacağız. Güçlü Türkiye sadece Türk halkının isteği değil tüm mazlumların umududur. Liderimize destek olmak en yüksek oyu almak için gece gündüz çalışacağız” ifadelerini kullandı.

İlçe Teşkilatı Milletvekili Adayı Ekrem Yüce ise çalışmalarına şehir merkezinde esnaf ziyaretleri ile devam etti. Katlı Pazar ve çevre esnaflarını ziyaret eden Yüce, vatandaşlar ile sohbet ederek destek ve dualarını istedi. Yüce; “Sakarya’da Türkiye’de seçimlerin önemini biliyor. Liderimize tam destek veriyoruz, inşallah Avrupa’nın söylemlerini hep birlikte takip ediyoruz. Liderimize Allah’ın izniyle sahip çıkacağız. Vakit Türkiye vaktidir” dedi.