AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol ve yönetimleri, Sakarya Muhtarlar Federasyonunu ziyaret ederek Başkan Erdal Erdem ve muhtarlarla görüştü.

İlçe Başkanı Mustafa Ak, “Ülkemizde mahallelerinden başlayarak tüm Türkiye’de birlik beraberliğimizi sağlayan muhtarlarımız, milletimizin birbirine kenetlenmesinin, bir bütün olarak hareket etmesinin ana temel taşlarını oluşturuyor. Devletimize, milletimize hizmet etmeyi amaçlayan, vatandaşlarımızın mahallelerindeki sorunlarını çözen muhtarlarımız, vatandaşlarımızı temsil etmektedir. Muhtarlarımız mahallelerde kanaat önderlerimizdir. Aynı zamanda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın mahallelerdeki temsilcileridir. Ülkemizin 2023 - 2053 - 2071 hedefleri vardır. Bu hedeflere ulaşmak için çok çalışmalıyız. Bu kutlu yürüyüşte muhtarlarımız da üzerlerine düşen görevi yapacaklardır. Hep birlikte birlik ve bütünlüğümüzü bozmadan 2023 – 2053 - 2071 hedeflerimize ilerleyerek çocuklarımıza daha güzel ve müreffeh bir ülke bırakacağız” dedi.

Sakarya Muhtarlar Federasyon Başkanı Erdal Erdem ise İlçe Başkanı Mustafa Ak’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, her zaman milletin ve devletin yanında olduklarını dile getirdi.  Muhtarların toplumdaki yerine ve önemine değinen Erdal Erdem, muhtarlara verilecek olan yetkilerin çoğaltılması ile birçok sorunun üstesinden gelinebileceğini belirterek, “Bizler muhtarlar olarak devletimizin yükünü hafifletmeye hazırız. Yapmamız gereken görevleri, bize verilen yetkiler çerçevesinde yapıyoruz ve daha fazlasını yapmaya talibiz” diye konuştu.