AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığını kapatılan HAS Parti Adapazarı İlçe Başkanı Safa Gürsoy, İlçe yönetim kurulu ile birlikte ziyaret ederek İlçe Başkanı Mustafa Ak ve yönetim kurulu üyeleriyle tanıştı.

Halkın Sesi Partisi kapatılarak AK Parti’ye katılmıştı. Parti Genel Merkezinin aldığı bu kararın etkileri ilçelerde görülmeye başlandı. Kapatılıp AK Parti’ye dâhil olan HAS Parti Adapazarı İlçe Başkanı Safa Gürsoy, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ve yönetimiyle tanışmak için ilçe başkanlığını ziyaret ederek yönetim kurulu toplantısına katıldılar. AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığının olağan yönetim kurulu toplantısına katılan kapatılan Has Parti Adapazarı İlçe Başkanı Safa Gürsoy, Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ve yönetimiyle tanıştı. Yönetim kurulu toplantısı Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’nin katılımıyla gerçekleşti. Ziyaretten memnun olduğunu ifade eden İlçe Başkanı Mustafa Ak, “HAS Partinin kapatılıp siyasete partimizin çatısı altında devam etme kararı alması bizi sevindirmiştir. Partimizi ziyaret eden Safa Gürsoy’a ve beraberindeki arkadaşlara teşekkür ederim” dedi.

Safa Gürsoy ise hizmete her zaman hazır olduklarını söyledi. Tanışma toplantısının ardından Kapatılan Has Parti Adapazarı İlçe yönetiminin yapılacak olan törenle AK Parti Adapazarı İlçe teşkilata üye olacaklarını belirtildi.