AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu ve İl Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Bu başarı bize daha fazla sorumluluk yükledi. Milletimizin gösterdiği bu teveccühe layık olmak için daha çok çalışacağız” ifadelerini kullanırken; İl Başkanı Uncuoğlu, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun her zaman yanındayız. Şehrimizi daha ileriye götürme noktasında elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti İl Yönetimi ile bir araya geldi. Başkanlık makamında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu katıldı. Başkan Toçoğlu’nun yeni döneminin hayırlı olmasını dileyen İl Başkanı Uncuoğlu, “Ülke demokrasisi ve memlekette seçimlerin sağlıklı bir şekilde icra edilmesi adına zor bir dönemi geride bıraktık. Başkanlarımız ve teşkilatlarımızın destekleriyle çok başarılı bir seçim dönemi geçirdik. Değerli Büyükşehir Belediye Başkanımızın 15 yıllık belediyecilik tecrübesi ile önümüzdeki 5 yılda da nice güzel hizmetlere imza atacağına eminiz. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun her zaman yanındayız. Şehrimizi daha ileriye götürme noktasında elimizden geleni yapmaya hazırız. Büyükşehir Belediye Başkanımızı tebrik ediyoruz, yeni dönemin hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.

DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Teşkilat ve belediye bütünleşmesi ile AK Parti’nin neler yapabileceğini gösterdik. İlçe başkanlarımız ve ilçe belediye başkanlarımızla tüm ilçelerimizi ziyaret ettik, milletimizle bir araya geldik. Hamdolsun milletimiz, ülkemiz üzerine oynanan tüm oyunları bozdu. Bu başarı bize daha fazla sorumluluk yükledi. Milletimizin gösterdiği bu teveccühe layık olmak için daha çok çalışacağız. Sayın Bakanımıza, milletvekillerimize ve tüm teşkilat mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum. Seçimlerin milletimiz ve şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.