Programa, Ak Parti Sakarya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Ali İhsan Yavuz, Ak Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şehime Kaya, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Haldızoğlu, Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle temsilcileri ile daha önce  teşkilatta görev almış eski parti yöneticileri katıldı.

Açılış konuşmasında konuklara hoş geldiniz diyen İlçe Başkanı Osman Çelik, “Öncelikle, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bu anlamlı  programa katılan  Milletvekilimiz Ali İhsan Yavuz’a, Belediye Başkanımız Yusuf Alemdar’a ve Ak Partiye gönül vermiş tüm parti mensuplarımıza çok  teşekkür ediyorum. Gün,  kırgınlıkları,  küskünlükleri bir kenara bırakma, birlik olma günü. Keşke dememek için,  Ak Partiye gönül vermiş tüm parti mensuplarımızı, partimizi  tek başına iktidar yapabilmek adına çok çalışmalarını rica ediyorum’’ dedi.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar da konuşmasında, ‘ Ak Parti bugünlere kolay gelmedi, çok zor koşullardan bugünlere geldik. Türkiye ve Ak Parti üzerinde çirkin oyunlar oynanmaya devam ediyor. Bu oyunları iyi tahlil etmeli, tuzağa düşmemeliyiz. Ak Parti sadece Türk halkının değil, dünyadaki tüm mazlumların umudu. Bu yüzden Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ve  Partimize sahip çıkmalı, Ak Parti’yi tek başına iktidar yapmak için çok çalışmalıyız. Bugüne kadar davamızı yüceltmek, halkımıza hizmet etmek için elimizden ne geliyorsa yaptık, yapacağız. Elbette hatalarımız, kusurlarımız olmuştur. Kırdığımız, üzdüğümüz insanlar olmuşsa onlardan helallik istiyorum’’ dedi.

Milletvekili  Ali İhsan Yavuz ise, “Serdivan İlçe Teşkilatı yine sıra dışı, örnek bir programa ev sahipliği yapıyor, organizasyonda emeği geçen ve programa katılan herkese teşekkür ediyorum. Her zaman söylüyoruz, Serdivan İlçe Teşkilatı tüm kademeleriyle örnek alınacak başarılı bir teşkilatımız. Yine aynı şekilde Serdivan Belediyemiz de yaptığı çalışmalar ve hizmetlerle hep ön planda. Bu kadar hizmet ve çalışmaya karşılık partimizin Serdivan’daki oy oranı tam karşılığını bulmuyor. Elbette bunun çeşitli nedenleri var, biz bunları çok iyi biliyoruz. 1 Kasım’da  daha iyi sonuçlar alacağımıza ve tek başımıza iktidar  olacağımıza inanıyorum’’ şeklinde konuştu.