Toplantıya İlçe Başkanı Osman Çelik, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Haldızoğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şehime Kaya,  Ana kademe, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle temsilcileri katıldı.

İlçe Başkanı Osman Çelik açılış konuşmasında, Ak Parti’nin yıllardır ülkeye önemli hizmetler yaptığına dikkat çekerek, Ak Parti’nin Serdivan’daki temsilcileri olarak, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Genel Başkan ve Başbakan Binali Yıldırım’a ve Ak Parti’ye yakışır şekilde çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.


Başkan Çelik, “Sakaryamızın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıldönümünde tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Allah bir daha bu ülkeye o günleri yaşatmasın, Danışma Meclisimiz hayırlara vesile olsun’’ dedi.
Program, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Haldızoğlu ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Şehime Kaya’nın aylık faaliyet sunumlarıyla devam etti.

Son olarak kürsüye Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar geldi. Başkan Alemdar’da Serdivan’da mevcut devam eden proje ve çalışmalara değinerek, yeni projeler üzerinde de çalışmaların devam ettiğini söyledi.
Toplantı, teşkilat mensuplarına verilen iftar yemeğiyle sona erdi.