Toplantı, Ak Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ak Parti Sakarya Milletvekilleri, Prof. Dr. Mustafa İsen, Ali İhsan Yavuz, Recep Uncuoğlu, Ali İnci, 25. Dönem Milletvekili Adayları Recep Hacıeyüpoğlu, Bilgehan Doğru, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, İl Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci ve çok sayıda teşkilat mensubunun katılımıyla gerçekleşti.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Divan Kurulu oluşturuldu. Seçim çalışmalarının ve İlçe Teşkilat faaliyetlerinin sunulduğu slayt gösterimin ardından açılış konuşması Divan Başkanı sıfatıyla İlçe Başkanı Osman Çelik tarafından yapıldı. Konuşmasına Danışma Meclisi’nin hayırlara vesile olması dilekleriyle başlayan Çelik, İlçe Teşkilatı olarak 7 Haziran Genel Seçimlerinde yoğun bir seçim çalışma temposu geçirdiklerini değinerek, olası bir erken seçim için de  Serdivan Teşkilatı tüm kademeleriyle  hazır kıta beklediğini söyledi.

Kadın Kolları Başkanı Şehime Kaya ve Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Haldızoğlu’nun faaliyet sunumlarından sonra kürsüye konuşmacı olarak Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar geldi. Seçim sonuçlarıyla ilgili kısa bir değerlendirme yapan Alemdar,  Aşağıdereköy’de meydana gelen sel felaketinden sonra yaptıkları çalışmalarla, selin izlerini kısa bir zamanda ve tamamen sildiklerini söyledi.


Milletvekilleri Mustafa İsen, Recep Uncuoğlu, Ali İhsan Yavuz ve İl Başkanı Fevzi Kılıç da sırasıyla birer konuşma yaptılar. Serdivan İlçe Teşkilatının Genel Seçimlerde özverili ve uyumlu çalışma sonucunda iyi bir performans sergilediklerine değinen konuşmacılar, bu başarılı çalışmaları nedeniyle İlçe Başkanı Osman Çelik’e, Kadın Kolları Başkanı Şehime Kaya’ya, Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Haldızoğlu’na, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a ve tüm teşkilat mensuplarına  teşekkür ettiler.

Danışma Meclisi sonrası katılımcılara Serdivan Belediyesi Düğün Salonunda iftar yemeği verildi ve program sona erdi.