Ziraat Bankası Sapanca şubesi önünde toplanan partililerin yanı sıra Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer, İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, belediye meclis üyeleri de katıldı. Toplamda 1071 kişi Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan adına açılan hesaba bağışta bulundu.

“1071 kişi bağışta bulundu”

İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, “10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a ilçe teşkilatı olarak 1071 kişi bağışta bulunduk. Türkiye tarihinde ilk defa halk Cumhurbaşkanını seçecek ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, 10 Ağustos’ta Cumhur’un Başkanı olarak Yeni Türkiye yolunda gücüne güç katarak hizmetlerine devam edecek” dedi.

ak_parti_sapanca_bagis2.jpg

“Her zaman destekçiyiz”

Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer ise yaptığı açıklamada, “Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan adına açılan hesaba bizlerde bağışta bulunduk.  Bağışın miktarının çok bir önemi yok önemli olan Milletin Adamı Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmak ve 12 yıldır ülkemize sonsuz hizmetler veren Recep Tayyip Erdoğan’ı 10 Ağustos’ta yapılacak seçimlerde köşke çıkartmak.  Milletin Adamı bugüne kadar hep milletin desteği ve teveccühü ile bugünlere geldi. 10 Ağustos’ta da ilk turda yine milletin teveccühü ile Cumhurbaşkanı seçilecek. Cumhurbaşkanlığı çalışmalarında hem maddi hem de manevi destek olmak için bugün buradayız. Bağış yapan herkese desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

ak_parti_sapanca_bagis3.jpg

ak_parti_sapanca_bagis4.jpg