Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Kapı kapı, ev ev vatandaşları dolaşmaya var mısınız? Sıkmadık el, tebessüm etmedik yüz kalmayıncaya kadar çalışacak mısınız?” şeklinde yaptığı çağrılarının ardından AK Parti Sapanca İlçe Başkanlığı çalışma başlattı.

Her akşama farklı bir program hazırlayarak teravih namazları ve sonrasında vatandaşla bir araya gelen AK Parti Sapanca İlçe teşkilatı, gündüzleri de belirlenen program dâhilinde kalabalık bir heyetle tüm mahalleleri ziyaret ederek vatandaştan destek istiyor. AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, Ana Kademe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Mahalle Başkanlarının katıldığı ziyaretlerde partililere vatandaşlar büyük bir teveccüh gösteriyor.

Çalışmaları hakkında açıklama yapan AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel; “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kapı kapı dolaşmaya, sıkmadık el kalmayıncaya kadar çalışmaya var mısınız çağrısı sonrası tüm Türkiye’de örnek alınacak bir çalışma başlatarak, yapmış olduğumuz program dahilinde her gün farklı bir mahallede vatandaşlarımızı ziyaret ediyor, kendilerinden 24 Haziran seçimleri için destek istiyoruz. Akçay, Fevziye, Memnuniye, İkramiye, Kuruçeşme, Şükriye, Hacımercan ve Ünlüce Mahallelerimizde çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadık. Bugünde Uzunkum ve Göl mahallemizde vatandaşlarımız ile bir araya geleceğiz.24 Hazirana kadar durmak yok yola devam” dedi.